Bugün gökyüzünde oluşan merkür- neptün üçgeniyle, oldukça yaratıcı, yardımsever etkiler altında olacağız. Sabah saatlerinde akşama kadar ay boşlukta olacağından önemli kararlardan uzak duralım. Yine de bu haftanın gerginliklerini bugün üzerimizden atabiliriz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; duyarlı, iyi yürekli, duygusal, melankolik ve iş hayatında başarılı bir insansınız. Sağlığınıza gereken önemi vermiyorsunuz. Hatalarınızdan ders almayı başarırsanız hayat size karşı cömert davranacak. Deniz kenarlarını ve deniz seyahatlerini seviyorsunuz. Bu sene, fikir ve planlarınızı rahatlıkla uygulayabilirsiniz.




Koç Burcu: Evinizde ve aile ortamlarınızda olmak sizin için önemli olacak. Dinlenmeli ve yapacaklarınız için enerji toplamalısınız. İş alanlarınızda bu aralar gerilimlere açıksınız.. Parasal konularda hislerinize güvenebilirsiniz.




Boğa Burcu: Telefonunuz durmayacak. Dış ortamlarda, yabancılrla yapılacak olan işlerde beklenmedik olaylara karşı kolay tepki verebilirsiniz. Bugün ortaklaşa işlerinizde arkadaşlarınızdan yardım alacaksınız.




İkizler Burcu: Bugün paranızın hesabını yapmak ve koşullarınızı gözden geçirmek isteyeceksiniz ama önemli kararlar almayın. Etrafınızdan alacağınız destekleriniz çok fazla. İş alanlarınızda verimliliğiniz yüksek olacak.




Yengeç Burcu: Kendi istekleriniz bir yana, vaktinizi ailenize ve sevdiklerinize ayırabilirsiniz. Y Sevdiklerinize karşı anlayışı elden bırakmayın. Kreatif işlerinizde başkalarından alacağınız destekler yüksek görünüyor.




Aslan Burcu: İş alanlarınızdan güzel haberleriniz sizi sevindirirken, uzaklardan alacağınız haberler üzerinizde gerilim yaratabilir. Enerjinizi bugün sevdiklerinize aktaracaksınız. Ailenize parasal yardımlar yapmak öne çıkabilir.




Başak Burcu: Bugün vaktinizi daha çok arkadaşlarınıza ve sosyal ortamlarınıza ayırmak isteyeceksiniz. Bu aralar değişik ortamlarda olmak istiyorsunuz. Özel hayatınızda sevdiğiniz insan yapmanız gereken sorumluluklarda ve işlerde sizi destekliyor olacak.




Terazi Burcu: Bugün, kalabalık ortamlarda ve iş alanlarınızda enerjinizi yüksek hissedeceksiniz. Özel hayatınızda dengenizi hala sağlamış değilsiniz ve sevdiğiniz insanla anlaşmak bu aralar sizi sinirli kılabilir. İş hayatınızda yaratıcı ve güzel etkileriniz var.




Akrep Burcu: Hayatınıza odaklı olduğunuz bu dönemde bu sefer iş alanlarınızda bazı sorunlar oluşabilir. Olayların üzerine dikkatle eğilin, acele tavırlardan uzak durun. Aşık olduğunuz insan kişisel hayatınızdaki kararlarınızda sizi destekliyor olacak.




Yay Burcu: Bugün daha çok ortaklaşa maddi konulara ve para işlerinizde önemli kararlardan kaçının. Risk almayın. Sevdiklerinizle beraber yapılacak planlar veya alışverişler kafanızı biraz rahatlatabilir. Aileniz sizi birçok konuda destekleyecek.




Oğlak Burcu: İhmal ettiğiniz özel yaşantınızda bugün yapılacak planlar sizin ve sevdiğiniz insanın keyfini yerine getirecek. Bugün sosyal çevreniz, sosyal işlerinizde üzerinizden yükü almaya gönüllü olabilir. Aile hayatınıza dikkat etmelisiniz.




Kova Burcu: Bugün pratik sonuçlara ve çalışmalara kendinizi bırakacaksınız. Tamamlanması gerekenleri bugünden halletmelisiniz. Sahip olduğunuz mütevazı ve diğer insanları düşünen yönleriniz, iş alanlarınızda size yeni açılımlar sunacak.




Balık Burcu: Bugün ilgi alanlarınız size ve sevdiğiniz insana keyif verecek olaylara kayabilir. Dış ortamlarda önemli sorumluluklar devrede olacak. Kafanızdaki planları rahatlıkla uygulamak için gün boyunca hislerinize güvenin.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR