Bugün oluşan mars- plüton birleşimiyle, enerjimiz yüksek çalışacak. İstersek tüm zorlukların ve ağır işlerin üstesinden kolayca gelebiliriz. Bu transitin en zorlayıcı etkisi, şiddet ve incinmeleri, çekişme ve sürtüşmeleri hayatımıza taşıyabilecek olması. Fiziksel saldırılara açık olabilir, birilerine karşı gücümüzü kullanmak isteyeceğimiz gibi, başkalarının da uygulamak istediği güce maruz kalabiliriz. Tehlikeli durum ve yerlerden mümkün olduğunca uzak duralım.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; enerjik, aktif, planlı, kararlı ve yılmayan bir insansınız. Hayatta karşılaştığınız engeller sizi yıldıracağına daha fazla kamçılıyor. Erken yaşta para kazanmaya başlayacak, maddi özgürlüğünüzü kolay elde edeceksiniz. Önemli dostlarınız size önemli kapıları aralayacak. Bu sene özel hayatınızda bazı çekişmeleriniz olabilir, genel olarak şanslısınız.




Koç Burcu: İş alanlarınızda ortaya koyduğunuz enerjinizin ve çalışmalarınızın karşılığını almak istiyorsunuz. Yaptığınız işlerin somut karşılığını almak istemeniz çok normal. Buradaki temel nokta egonuzu kontrol etmeniz, yüksek enerjinizi faydalı işler için kullanın.




Boğa Burcu: İletişiminiz hızlı olarak güne başlayacaksınız. Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla iletişiminiz sağlam olacak. Dış ortamlarda, yabancı insanlarla yapılacak işlerinizde dikkatli adımlar atmalı, egosal sürtüşmelerden ve tehlikeli olaylardan kaçınmalısınız.




İkizler Burcu: Bugün maddi alanda yaptığınız işlerin karşılığını alabilirsiniz. Parasal konularda eliniz sıkı olsa bile kafanızda bir hesabınız var. Bugün mümkün olduğunca tehlikeli yerlerden ve kişilerden uzak durmalısınız. Zor enerjileri üzerinize çekmemeye çalışın.




Yengeç Burcu: Bugün, çok önemli işlere girmektense, kendi kişisel isteklerinizin peşinden gidebilirsiniz. Özel alanlarınızdaki didişmeler sizi fazlasıyla yoruyor, biraz daha esnek olmayı denemelisiniz. Partnerinizin sizi yönlendirmesi tartışmalara neden olabilir.




Aslan Burcu: Bugün, uğraştığınız işleriniz için harekete geçeceksiniz yalnız iş konularında bazı sürtüşmeler ve ego savaşlarına hazır olun. Yüksek enerjileri kontrol altına alamazsanız bazı hastalıklara davetiye çıkarabilirsiniz. Üstlendiğiniz ailevi sorumluluklar, neşenize gölge düşürmesin.




Başak Burcu: Bugün, kendi arkadaşlarınızla, dahil olduğunuz gruplarla rahat bir gün olarak yaşayacaksınız. Yalnız özel hayatınızda ve çocuk ilişkinizde bazı tersliklere ve enerji sorunlarına açıksınız. Tehlikeli aktivitelerden kaçının ve enerjinizi manipülasyon için kullanmayın.




Terazi Burcu: Bugün göz önünde olacağınız ortamlarda iç sesinizi dinleyin ve daha çok işlerinizi tamamlamaya özen gösterin. Aile hayatınızda, büyüklerinizle veya eşinizle bazı anlaşmazlıklara açıksınız. Onların yönlendirmeleri sorun oluşturabilir, siz de buna dikkat edin.




Akrep Burcu: Bugün, işleriniz, seyahatleriniz ve kişisel planlarınız devrede olacak. Hayatınız için daha fazla neler yapabilirim düşüncesi ağır basabilir. Bazı şeyleri aceleye getirmemeli ve sabırsız olmamalısınız. Yakın çevre iletişiminizde bazı zorluklara dikkat edin. Kazalara davetiye çıkarmayın.




Yay Burcu: Güne ortaklaşa para alanlarınız devrede olarak başlayacaksınız. Yapmanız gereken ufak tefek para işleriniz olabilir. Bugün maddi konularda egonuzu kontrol etmeye çalışmalı, olumsuzluklar karşısında yıkıcı tepkilerden kaçınmalısınız. Güvenliğinizi tehdit altında hissetmeyin.




Oğlak Burcu: Özel hayatınızdaki güzel gelişmeleri, sosyal çevrenize ve ortamlarınıza taşıyabilirsiniz. Yine arkadaşlarınızdan biriyle birbirinize güç destek verebilirsiniz. Fiziki olarak bugün güçlü egonuzu ve enerjinizi faydalı işler için harcayın yoksa zorlanabilir, kazalara davetiye çıkarabilirsiniz.




Kova Burcu: Oldukça hızlı başlayan iş trafiğinizde bazı işlerinizin karşılığını fazlasıyla alacaksınız. Bazı güçlü insanların sizinle uğraşması söz konusu olabilir, endişe ve korkularınız önünüzde engel olmamalı, karşılaştığınız zorlukları iyice gözden geçirmeye çalışın.




Balık Burcu: Sevdiğiniz insanla yapacağınız bir seyahat hazırlığı ya da bir yerlere gitme isteğiniz yoğun olabilir. Bugün sosyal ortamlarda bazı arkadaşlarınızla güç ve ego sürtüşmelerine açık olacaksınız. Kötü enerjilerden ve insanlardan uzak durun.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR