Haftaya sabah saatlerinde ay ikizler burcundayken başlayacağız ama saat 10: 37 de ay burç değiştirerek yengeç burcuna geçecek ve ailevi konu ve olaylara odaklanacağız. Salı günü çekişme ve sürtüşmelere açık birgün olabilir. Yüksek enerji gerektiren işlerimiz için harekete geçebiliriz, egomuzu başkalarına karşı kullanmaktan kaçınmalıyız. Çarşamba günü yardımseverliğimiz öne çıkarken, Perşembe günü yıkıcı ve düşncesizce atılan adımlarımız konusunda dikkatli olalım. Çabuk tepki verebileceğimiz gibi bizi kısıtlayan herşeye kolay sinirlenebiliriz. Yine aynı gün ilişkilerimiz soğuk, mesafeli ve ciddi olabilir. Cuma günü abartılardan uzak duralım, Pazar günü ise venüs yay burcuna geçecek, ilişkilerimizde özgürlük rüzgarları esmeye başlayacak.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; tatlı, sezgi gücü yüksek, idealleri olan, güçlü bir insansınız. Oldukça güçlü ve yoğun olan duygularınızı zaman zaman kontrol etmeyi öğrenmeli ve ani tavırlardan kaçınmalısınız.Yalnız kalmaktan hoşlanmıyorsunuz çünkü yalnız kaldığınızda hayal dünyanız fazlasıyla çalışıyor. Bu sene, maddi anlamda güzel şanslar elde edebilirsiniz.




Koç Burcu: Bugün ev ve aile ortamınızda sevgi ve şefkat göstermek veya karşıdan aynı şeyi beklemek ihtiyacında olabilirsiniz. Biraz düşünmeli ve davranışlarınızı gözden geçirmelisiniz. Gerek özel, gerekse iş ilişkilerinizdeki sorun ve problemleri ancak böyle çözebilirsiniz.




Boğa Burcu: Bugün yakın çevrenizde temas halinde olduğunuz kişilere şefkatli ve anaç tavırlarınız olabilir. Kardeşlerinizin veya akrabalarınızın ihtiyaçlarına bir ebeveyn gibi yaklaşabilirsiniz. Kısa bilgileri ve yüzeysel sohbetleri bile derinleştirmeyi seviyorsunuz.




İkizler Burcu: Bugün maddi konularda ve çevrenize yapacağınız yardımlarda şefkatli yanlarınız ortaya çıkacak. Yapacağınız hesaplarda fazla açıldığınızı görebilir ve planlarınızı değiştirmek durumunda kalabilirsiniz. Sabah saatlerinde önemli kararlar almayın.




Yengeç Burcu: Bugün özel hayatınızda ve aile ortamınızda bir takım sorunlarınız olsa da gün içinde kendi istekleriniz ve beklentileriniz doğrultusunda hareket edeceksiniz. Ufak tefek şeyleri fazla büyütmemeye çalışın.




Aslan Burcu: Bugün geçmiş konular gözünüzün önünden akıp gidebilir. Uzaklara dalıp, geçmişte yaptıklarınızı düşüneceksiniz. İş hayatınızda zorlandığınız konuları kafanızda fazla büyütmemeli ve gücünüzü iyi olduğunuz noktalarda toplamalısınız.




Başak Burcu: Bugün katılacağınız organizasyonlarda veya davetlerde hisleriniz kuvvetli olacak ve bir arada olacağınız arkadaşlarınıza şefkatli ve anaç tavırlar sergileyebilirsiniz. Tanışacağınız insanlar size yeni iş kapıları aralayabilirler.




Terazi Burcu: Bugün kalabalık ortamlarda duygusal tavırlar sergileyebilirsiniz. Evinizdeki gücü iş ortamlarınıza kanalize etmeniz başarınızı arttırabilir ama zorlanmalarınız da yok değil. Siz kendinizi sevdikçe ve değer verdikçe karşı taraftan da değer göreceksiniz.




Akrep Burcu: Bugün tanımadığınız ortam ve yerlerde bulunmaktan zevk alabilir, kafanızı fazla meşgul etmeyecek işlere yönelebilirsiniz. Yakın çevrenizle uğraşmak sizi zorlayacağından, kafanıza göre hareket etmek isteyebilirsiniz.




Yay Burcu: Bugün ortaklaşa maddi konular gündeminizde olacak. Sevdiğiniz insan veya eşinizin maddi durumuyla bir hareket etmek isteyebilirsiniz. Üzerinizde aşırı bir tedirginlik hali olabilir. Biraz sakin olun ve harcamalarınızı sevdiğinizle paylaşın.




Oğlak Burcu: Bugün sevdiğiniz insana veya beraber iş yaptığınız insanlara karşı anaç ve şefkatli tavırlar sergileyebilirsiniz. Özel hayatınızda ve ilişkilerinizde zaman zaman sinirlerinizi kontrol etmeniz gerekebilir.




Kova Burcu: Bugün fazlasıyla duygusal olabilir, bir arada olduğunuz insanlara karşı anaç tavırlar sergileyebilirsiniz. Oldukça aktif bir dönemde olmanıza rağmen hala üzerinizde bir takım tatminsizlikler bulunuyor. Bilinçaltı düzenlemeleribe ihtiyacınız var.




Balık Burcu: Bugün aşk hayatınızda sevdiğiniz insanı korumacı ve kollayıcı yönleriniz ön plana çıkacak. Hayata sevgiyle bakmasını bileceksiniz. Hızlı çalışma temponuzdan arta kalan zamanlarda sevdiğiniz kişilere daha fazla vakit ayırmalısınız.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR