Bugün ve yarın akşam saatlerine kadar Ay Kova Burcunda dolaşacak. Dolaşım sistemimiz uyarılıyor. Ev işlerinde evi havalandırmak, temizlik yapmak, cam silmek uzun süreli etki sağlayacaktır. Ayrıca evcil hayvanların yaşam alanlarını temizlemek, elektronik ve teknolojik aletlerin temizlik ve bakımını yapmak olumludur. Yeni insanlarla tanışmak, sosyal olmak, kendimizi dışarı atmak, gezmek ve paylaşmak, için harika günler.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; uyanık, işini iyi bilen, yönünü iyi belirleyen, çalışkan bir insansınız. Yapıcı taraflarınız fazla olmasına rağmen, hırslı ve liderliğe oynayan davranışlarınız özellikle iş hayatınızda yanlış anlaşılmalara neden olabilir. Çok çabuk düşman edinebilirsiniz. Bu sene, özel ilişkilerinizde mutluluk sizden yana.




Koç Burcu: Bugün, bir çok konuda kafanız sistemli çalışacak. Özgürlük ve değişkenlik isteğiyle hareket edebilir, yapacağınız görüşmelerde, iyi bağlantılar sağlayabilirsiniz. Kendinizi geliştirmeye yatkın bir dönemdesiniz.




Boğa Burcu: Bugün, iş alanlarınızdaki aktif olaylarla haftaya başlıyorsunuz. Beklenmedik yerlerden desteğiniz olabilir. İş alanlarınızda yaratıcı yönlerinizin üzerine gitmelisiniz. Gün içinde özel hayatınızda yetersizlikleriniz olabilir.




İkizler Burcu: Geleceğiniz için adım atmak ya da geleceğinizi şekillendirmek için harika bir gün olabilir. Dış ortamlarda veya farklı insanlarla daha fazla vakit geçirebilirsiniz.




Yengeç Burcu: Ortaklaşa para konularında mantığınız devrede olacak. Eğlence ve aşk hayatınıza yapacağınız harcamalarla keyfinizi arttırabilirsiniz. Güvensizliklerinizle insanları çok zorlamayın.




Aslan Burcu: Düşündüklerinizi hayata geçirmek kolay olabilir. Sevdiğiniz insanla yapacağınız konuşmalar, planlar sizi heyecanlandıracak. İşleriniz için bugünün olumlu enerjisinden yararlanmalısınız.




Başak Burcu: Bugün , kafanız yapılması gerekenler adına çok hızlı ve yapıcı çalışabilir. İş alanlarınızda duygusal olarak kendinizi iyi hissedeceksiniz. Yakın çevrenizde olan bitenlere takılmayın.




Terazi Burcu: Bugün, sevdiğiniz insanla iletişiminiz güçlü akacak. Değişimlerden hoşlanacaksınız. Yaratıcılığınızın ve aşk isteğinizin yüksek olacağı bir gün içerisindesiniz.




Akrep Burcu: Evinizde vakit geçirecekseniz, işlerinizi tamamlamak size keyif verebilir. Hayatınızdaki bazı şeyler moralinizi bozsa bile, herşeyin bu kadar etkisinde kalmayın.




Yay Burcu: Bugün, sanatsal ve yaratıcılığa dayalı işlerinizde heyecanlara ve farklı oluşumlara açık bir gün geçirebilirsiniz. Kalbiniz boşsa, karşı cinsle iletişiminiz hızlı akacak. Hayatınızdan gitmesi gereken insanlar hala sizin çevrenizde.




Oğlak Burcu: Bugün, aile hayatınızda değişimlere açık olacaksınız. Parasal konularda çabuk yumuşamaya müsaitsiniz. Arkadaş ilişkilerinizde bazı detayları gözden kaçırıyorsunuz buna dikkat edin.




Kova Burcu: Yakın çevreniz ve arkadaşlarınızla güzel planlar içerisine girebilirsiniz. İletişime ve gruplara dayalı işlerinizde şans sizden yana olacak. İnsanları ikna etmek, yapabileceklerinize inandırmak kolay olabilir.




Balık Burcu: Kariyer alanlarınızda esnek, heyecanlı ve farklı duygular içinde olacaksınız. Dış ortam ilişkilerinizin ve iş ortamlarınızın moralinizi kolay etkilemesine izin vermemeye çalışın. Maddi konularda yardım göreceksiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR