23 ekim 2014 te akrep burcunda saat 23:56 da Parçalı Güneş tutulması yaşanacak. Türkiye akrep burcu olduğu için bu tutulma Türkiye’miz için önemli bir tutulma diyebiliriz.




Sabit burçtaki tutulmanın etkileri kalıcı olur ve bazı durumlarda beklenmedik şiddetli felaketleri hayatımıza getirebilirler. Parlemento, meclis, para konuları, ulusal finans ve bu alandaki sorunlar sabit burçtaki tutulmalarda sıklıkça görülebilir. Su grubunda oluşan tutulmalarsa aşırı yağışları, su baskınlarını, su ölümlerini, kazalarını, su ve sıvılarla ilgili konularda sorunlarla ilgilidir.




Akrep burcundaki tutulmalar önemli değişim ve dönüşümleri hayatımıza taşıyabilir. Akrep burcu, tutku, manyetizm ve tekrar üretmekle alakalıdır. İyileştirici, canlandırıcı ve düzeltici süreçlerle ilgilidir. Ayrıca cinsellik, ölüm ve vergi konuları, miras, sigorta Akrep burcunun yöneticisi Plüton’la ilişkilendirilir. Spiritüel konular, psikoloji, yeraltı kaynakları, şifa ve yenilenme Akrep burcunun önemli temalarıdır. Bu alanlarda önemli konu ve olaylar bu tutulmada devreye girebilir. Franchise iş yeri sahipleri, ilaç ve sigorta şirketleri, kredi ofisleri, bankalar, para alışverişlerinde bulunan kurumlar önemli değişimlere ve şeffaflığa açık olmalıdırlar.




Tutulma anında aslan burcu yükseliyor. Aslan burcu kimlikle alakalıdır, yöneticisi güneş, venüsle birleşiyor ve haritanın dip noktasına çok yakın. Bu tutulmada kimliğimizin yakın çevre üzerinde, yakın ülke ilişkilerimiz üzerinde önem kazanacağının altını çizmekte. Barışçıl davranmak ve ilişkilerin daha iyi bir noktaya taşınması bizler için iyi birer çıkış noktası oluşturabilir. Yine de bu kolay olmayacak zira venüs akrepte zararlı bir konumda. İlk başta rahat ve güzel başlayan ilişkilerin bozulması anlamına gelebilir. Yine gazeteciler, iletişim ve bilgisayar sektörü, radyo, ulaşım, yazarlar, eleştirmenler bu tutulmadan etkilenecek. Davranışlarımızı ve tutumlarımızı gözden geçirmek ve yenilemek bu tutulmanın kaçınılmaz teması olacak.






Tutulmaya Türkiye haritasının üzerinde baktığımızdaysa, tutulmanın Türkiye haritasında 5. Evimize düştüğünü görüyoruz. 5. Ev tiyatro, sanatçılar, eğlence alanları, parklar, avm ler, yüksek sınıf insanları, gençler, çocuklar, diplomatlar, elçiler, sporcularla ilgilidir. Yukarıda saydığım alanlarda bir takım zorlanmalar, sıkıntılar, daralmalar ve engeller oluşabilir. Bu alanlarda bu yıl önemli kararlar devrede olacak ve yanlış anlaşılmalara, eksik iletişime yine bu konularda ve güvenliğimiz, sınırlarımızla, topraklarımızla ilgili konularda dikkat etmemiz gerekecek. İletişimsel konularda ortaya çıkacak sorunlar ve yakın komşu ülke ilişkilerimiz, bizim yaşam enerjimizden çalabilir ve bizi zorlayabilir. Tutulmanın derecesine baktığımızdaysa etrafımızdaki savaşın bu yıl önem kazanacağını söyleyebiliriz.




Bu tutulmadan 23 ekim (+,- 3 gün ) doğan Akrepler, 21 ocak (+,- 3 gün ) doğan kovalar, 21 nisan (+,- 3 gün) doğan Boğalar, 24 temmuz (+,- 3 gün) doğan Aslanlar daha fazla etkilenecekler.




Güneş tutulmaları yenilikler ve başlangıçlarla ilgili olduğundan karşınıza gelen ne olursa olsun ısrarcı ve sabit hareket etmemeli, hayatın bizim karşımıza çıkaracağı her tür konu ve olayın hayatımızı daha yüksek bir seviyeye çekeceğini hatırlayarak, esnek davranarak hareket etmeliyiz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; azimli, sağlamcı, adil, akıllı bir insansınız. İnsanlara ve halka hizmet alanlarında, kamu işlerinde başarılı olabilirsiniz. Adalet duygunuz gelişmiş olduğundan, kafanızın onaylamadığı hiçbir işte çalışmak ve bulunmak istemezsiniz. Bu sene, hayatınızda çok önemli değişiklikler sizi bekliyor.




Koç Burcu: Bu gece parçalı güneş tutulması para alanlarınızdaki sorumluluklarınızı hızlandırabilir. Bazı şeyleri yapmak zorunluluğu sizi boğsa bile, aktif yapınızla işleri kendi lehinize çevirmesini başaracaksınız.




Boğa Burcu: Güneş tutulması özel hayatınızda oluşacak. Bu tarih ve sonrası özel hayatınızda yeni karar ve başlangıçlar gündeme gelebilir. Evlilikle ilgili kararlar alabilir ya da bazı zorunlulukların size dayatıldığını düşünebilirsiniz.




İkizler Burcu: Tutulma, iş, hizmet alanlarınızda daha önceden konuşulmuş ve düşünülmüş işleri gündeminize sokabilir. Sağlığınıza dikkate edin. Yine bugün itibarıyla artık iş konularına daha fazla önem göstermeniz gerekecek.




Yengeç Burcu: Bu gece oluşan parçalı güneş tutulması aşk hayatınızda ve çocuk konularında, yine yaratıcılık ve sanat alanlarınızda hızlı olayları hayatınıza taşıyabilir. Artık daha çok aşk hayatınız hakkında konuşacaksınız.




Aslan Burcu: Bu gece oluşan güneş tutulması, sizin ev, aile ve yuva alanlarınızı etkileyecek. Bu tarih sonrası aile hayatınızda önemli gelişmeler, önemli kararlar devreye girebilir. Yerleşimle ilgili konuların arttığını göreceksiniz.




Başak Burcu: Bu gece oluşan parçalı güneş tutulması eğitim, yakın çevre, satış, pazarlama alanlarınızda oluşacak. Bu tutulma sizi bir çok konuda harekete geçirecek, bu alanlarda yeniliklere açık olun.




Terazi Burcu: Güneş tutulması para evinizde gerçekleşecek. Bu tarih ve sonrası para alanlarınızda hızlı ve beklenmedik konu ve olaylar etrafınızda cereyan edebilir. Beklenmedik destekleriniz olacak.




Akrep Burcu: Güneş tutulması hayatınızla ilgili başlangıç ve kararları hızlandıracak. Bu sizin burcunuzdaki son tutulma sevgili akrepler. Hayatınıza son dokunuşları yapmak ve kararlar almak için bu tutulmadan yararlanın.




Yay Burcu: Bugün oluşan tutulma sizin kadersel alanınızda gerçekleşecek. Bu dönem içerisinde önemli işleriniz için harekete geçmekten kaçının. Hayatınız için oluşacak son temizlik bu tutulma sonrası devrede olacak.




Oğlak Burcu: Bugün gece saatlerinde oluşan parçalı güneş tutulması arkadaş alanlarınızda ve sosyal çevre konularınızda yeni kararlarınızı ve değişik olayları hayatınıza taşıyabilir. Önemli bir iş sorumluluğuyla karşılaşabilirsiniz.




Kova Burcu: Parçalı güneş tutulması kariyer alanlarınızda oluşacak. Bu tarih ve sonrası kariyer ve iş alanlarınızda önemli açılımlarınız, sorumluluklarınız sizi bekliyor olacak. Önünüzdeki 6 ay boyunca kariyeriniz hep aktif olacak.




Balık Burcu: Güneş tutulması eğitim, seyahat, medya, hukuk, ticaret alanlarınızda yeni ve ani olayları ve oluşumları hayatınıza taşıyabilir. Bu süreçte, bilindik bir alana yönelmek en doğrusu olacaktır.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR