Haftaya ay başak burcundayken yapmanız gereken işlerimiz üzerine yoğunlaşarak başlayabiliriz. Bu Pazartesi konuşmalarımızda iyimser ve şanslı etkilerimiz yüksek olabilir. Bir yandan da kadın, erkek ilişkilerimizde kendimizi şanslı hissedebiliriz. Perşembe günü gece saatlerinde akrep burcunda bir güneş tutulması yaşanacak. Aynı gün venüs akrep burcuna geçecek. Cumartesi günü ise merkür düzeliyor, iletişim sorunlarımız geride kalmaya başlayacak. Pazar günü enerjimiz değişiyor. Artık daha planlı ve programlı davranmaya başlıyoruz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; maceracı, rahat, zeki, herkesi seven, paylaşımcı bir insansınız. Seyahat etmeyi, yeni ve değişik yerler keşfetmeyi seviyorsunuz. Başkalarına yardım etme isteğiniz değişik ortam ve olaylar yaşamanıza neden olacak. Bu sene, hayatınızda çok özel anlarınız olacak. Şans sizden yana.




Koç Burcu: Bu haftabaşı yapılması gereken günlük işleriniz devrede olacak. Aşk hayatınızda iyimserlik ve mutlulukla hareket edeceksiniz. İŞ alanlarınızda önemli bir girişim size fırsatlar sunabilir.




Boğa Burcu: Haftaya aşk hayatınıza odaklanarak başlıyorsunuz. Bugün aile hayatınız için yapmanız gerekenler konusunda aşırı iyimser konuşmalar içinde olabilirsiniz. Parasal konularda yapılması gerekenler devreye girebilir.




İkizler Burcu: Haftaya evinize ve ailenize odaklanarak giriş yapacaksınız. Sevdiğiniz insanla anlaşmakta zorlanmayacağınız bugün, iletişiminizde aşırı abartıdan ve iyimserlikten uzak durun.




Yengeç Burcu: İletişim bu haftaya başlarken anahtar sözcüğünüz. Aile hayatınızda yapılması gerekenler konusunda bugün tereddüt etmeyeceksiniz. Maddi konularda iyimserliğiniz ve şansınız bu hafta yüksek.

Aslan Burcu: Maddi konular bugün kafanızı kurcalayabilir. Aşırı harcamalar sizi sinirli kılabilir. Aşk hayatınızda güzel ve etkili birgün olacak. Hayatınızdaki şansları yakın çevrenizle paylaşacak ve şansın ayağınıza geldiğini


göreceksiniz.




Başak Burcu: Bugün ailenizle parasal konularda iyi anlaşacak, işlerinizi kolay halledeceksiniz. Kişisel istekleriniz artarken, maddi konularda görünmez bir el tarafından yardımlarınız yüksek olacak.




Terazi Burcu: Bu hafta yakın çevreniz yapmak istedikleriniz konusunda sizi kolay harekete geçirecek. Karşı cinsle kolay anlaşacaksınız. Katılacağınız sosyal çevrelerde insanlar sizin konuşmalarınızdan etkilenebilir.




Akrep Burcu: Kafanızdaki planların ve fikirlerin bu hafta en çok iş konularında işinize yaradığını göreceksiniz. Maddi konularda karşı taraftan destek almanız bugün çok kolay olabilir.




Yay Burcu: Haftaya ritminiz yüksek bir şekilde başlıyorsunuz. Arkadaşlarınızla kuracağınız güzel ilişkiler hayat adımlarınızda sizi yukarılara taşıyabilir. Onlardan desteğiniz yüksek.




Oğlak Burcu: Kariyer planlarınızda ve konuşmalarınızda bu hafta beklediğiniz parasal destekleri kolay sağlayabilirsiniz. Aşk hayatınızda gizli atacağınız adımlar konusunda endişeleriniz olmasın.




Kova Burcu:Ortaklaşa para konularınız devrede olarak haftanıza başlayacaksınız. Tanımadığınız insanlar geleceğiniz asına sizi destekleyecek. Partnerinizle güzel planlar hayatınızı zenginleştirebilir.




Balık Burcu: İş hayatınızda harekete geçmeniz gereken noktalarda istediğiniz manevi ve maddi desteği rahat sağlayacaksınız. İş hayatınızda herşey sizin istediğiniz gibi gelişiyor.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR