Bugün oluşan merkür- venüs birleşimiyle, merkür- mars sekstiliyle, sorunlarımıza çözüm bulmak, üretmek ve bunu dile getirmek için çok uygun bir gün olacak. Yeni işlerdense, daha önceden konuşulmuş, yarım kalmış ve tamamlanması gereken işler için bu hafta harekete geçmekten korkmayalım.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; zevk sahibi, sanatsal, etkileyici, hevesli ve sosyal bir insansınız. Yaşamda iyi şeyler elde etmek sizin için çok önemli ve bunun için güçlü bir çaba göstereceksiniz. Başarılarınız kendi uğraşılarınız sonucu gelecek. Bu sene, şansınız çok yüksek. İşlerinizde kendinizi gösterin.




Koç Burcu: Bugün, ilişkinizdeki sorunları çözmek ve dile getirmek için uygun birgün olacak. Konuşulmuş planlarınız ve fikirleriniz için harekete geçmekten korkmayın.




Boğa Burcu:En azından şu son dönemde yaşadığınız aksilikleri telafi etmek, onarmak ve daha iyi ilişkiler kurmak için bugün hareket etmekten ve fikirlerinizi dile getirmekten korkmayın.




İkizler Burcu: Aşk hayatınızı onarmak, bazı noktalarda zorlandığınız konuların üzerine eğilmek için harika birgün. Yine risk isteyen işlerinizi devreye sokabilirsiniz. Yakın çevrenizle iletişiminiz haftasonu sizi çok mutlu edebilir.




Yengeç Burcu: Ailenizle yarım kalmış eski bir meseleyi konuşabilir ve onlarla olan bağlantılarınızı güçlendirecek programlar içine girebilirsiniz. Yine daha önceden konuşulmuş ama tamamlanmamış ev işleri, sizi hareketlendirebilir.




Aslan Burcu: Bugün, zorlanan ve bir anlamda kopma noktasına gelmiş konuların üzerine rahatlıkla eğilebilirsiniz. Ağzınızdan bal damlayacak ve nerede, ne söylemeniz gerektiğini bileceksiniz.




Başak Burcu: Bugün önemli ve daha önceden konuşulmuş bir para meselesi devrede olacak. Bu konuları ailenizle paylaşmak için de uygun birgün. Haftasonu tahlil yapmalı ve yaşadıklarınızı gözden geçirmelisiniz.




Terazi Burcu: Bugün yakın çevrenizdeki insanlardan yardım almaktan ve onların sizi harekete geçirmelerinden korkmayın. Kendinizle ilgili yanlışları telafi etmek için güzel birgün.




Akrep Burcu: Kendinizle, ruhunuzla başbaşa olmayı sevebilir, yaşadığınız bitmemiş konu ve olayları gözden geçirmeyi tercih edebilirsiniz. Gizli ilişkilere meyilliyseniz daha önceden konuşulmuş bir konu gündeminize gelebilir.




Yay Burcu: Sosyal ortamlarda ağzınızdan bal damlayabilir. Gelecek adımları ve planları hayata umutla bakmanıza neden olacak. Eski arkadaşlarla yapılacak planlar devreye girebilir.




Oğlak Burcu: Toplum içinde ve iş hayatınızda güzel ilişkilerle istediklerinizi başarmanız mümkün. Sizi zorlayan konuları konuşun ve telafi edeceğiniz ortamlar içinde olduğunuz bilin.




Kova Burcu: Bu cuma, sosyal ortamların en çok konuşulan insanı siz olabilirsiniz. Sizi daha az tanıyan insanlarla ilişkilerinizi güzelleştireceğiniz birgün olabilir. Eski bir iş veya seyahat hoşunuza gidecek.




Balık Burcu: Bugün, bir ortak para işinizi kolay halledeceksiniz. Sevdiğiniz insanın hayatında parasal anlamda şanslı ve güzel etkiler oluşabilir. Daha önceden konuşulan işleri toparlamak için uygun birgün.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR