Bugün öğlen saatlerine kadar ay boşlukta olacağından, sabah saatlerinde önemli kararlardan kaçınalım. Öğleden sonra hayatın daha keyifli yanlarına odaklanmak isteyebiliriz. Ayrıca bugün daha önceden var olan sorunlarımızı konuşmak, düşünmek için uygun birgün olabilir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; sanatkar, aktif, yapıcı, duygusal, ailesine düşkün bir insansınız. Sağlığınıza dikkat etmeli, şahsi problemlerinizin ve sorunlarınızın sizi yıpratmasına izin vermemelisiniz. Bu sene, daha önceden düşündüğünüz planlar için harekete geçebilirsiniz.




Koç Burcu: Özel hayatınızda çözüm üretmek konusunda mantıklı ve çözümcül yaklaşımlarınız bugün devrede olabilir. Öğleden sonra hayatı keyifli algılamaya, etrafınıza aşkla bakmaya başlayacaksınız.




Boğa Burcu: Bugün iş ve sağlık konularınıza ve bu alanda yaşadığınız sorunlara ve sıkıntılara mantıkla yaklaşmalısınız. Bazı konuları gözden geçirmeniz işinize yarayabilir. Ailevi konular akşam saatlerinde önem kazanacak.




İkizler Burcu: Bugün aşk hayatınızda, eski konuşulmuş konular üzerine eğilebilirsiniz. Varsa çocuğunuzla olan paylaşımlarınızda mantığınız her daim devrede olsun. İletişiminiz öğleden sonra artmaya başlayacak.




Yengeç Burcu: Bugün sabah saatlerinde önemli işlerden kaçının, öğleden sonra daha çok maddi konulara yönelmeniz mümkün. Aile hayatınızda çözüm üretmek ve bazı konuları konuşmak için güzel birgün.




Aslan Burcu: Bugün yakın çevrenizin sizin aklınıza ihtiyacı olabilir, onlarla olan konuşmalarınızda mantığınızdan şaşmayın. İç gözlem yapmanız ve iletişiminizde temkinli olmanız işinize yarayabilir.




Başak Burcu: Bugün, parasal işlerinizde mantıktan şaşmayın ve sabah saatlerinde önemli kararlar vermeyin. Daha önceden konuşulmuş para işleriniz devrede olabilir. Olayları gözünüzde büyütmeyin.




Terazi Burcu: Bugün, eski konu ve olayları daha fazla dile getirmek arzusu yüksek olabilir. Kendiniz için yapacağınız işlerde mantıktan uzaklaşmayın. Öğleden sonraysa sosyal ortamlarda bulunacaksınız.




Akrep Burcu: Bugün, eski bir konu yeniden gündeme gelebilir ama moralinizi düşürmeye gerek yok olaya mantıkla yaklaşırsanız çözümü kendiliğinden ayağınıza gelebilir.




Yay Burcu: Bugün,sabah saatlerinde önemli kararlar almayın. Öğleden sonraysa daha çok dış ortamlarda bulunabilirsiniz. Eski bir arkadaşınızla buluşmak ve konuşmak için harika bir gün.




Oğlak Burcu: Sabah saatlerinde önemli kararlar almayın. Kariyer ve iş konularınızda mantıkla ilerlemek ve daha önceden konuşulmuş ama bitmemiş işlerin üzerine düşmek size kazandırabilir.




Kova Burcu: Daha önceden konuşulmuş bir medya, eğitim, seyahat işi devrede olacak. Sabah saatlerinde önemli kararlar almayın, öğleden sonra enerji daha rahat akacak ve özel hayatınıza odaklanmaya başlayacaksınız.




Balık Burcu: Bugün, bir para ödemeniz veya banka işiniz varsa mantığınız devrede olsun ama sabah saatlerinde kararlar almayın ve uygulamayın. İşinizde yapacaklarınız ve yapmanız gerekenler öne çıkmaya başlayacak.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR