Kerem Bursin ve Hande Erçel sorunsalı...

Bitmeyen sorular var?

1-Ayrıldılar mı?

2-Gerçekten sevgili oldular mı?

3-PR amaçlı mı kullandılar ilişkilerini?

4-Birlikte fotoğraflarını sildiler. Ama zaten hiç aşk-meşk görüntüsü yoktu ki!

5-İkili zaten hiç sevgili gibi değildi ki!!!

Eeeee kandırıldık mı şimdi?

Güler misin, ağlar mısın? Ama konuşuluyor işte ne yapacaksın!!! Durumu analiz edeceksek olursak.


Evet ikili bir dönem dizi yapıyordu.

O dizi döneminde "Sevgililer mi, değiller mi?" diye günlerce hatta aylarca ama aylarca konuşuldu.

Sonra bir tatil, iki tatil, üç tatil derken hep tatil organizasyonunda aşk dolu pozlar paylaşıldı.

Sonra ikili birbirinin ağzından hiç öyle sevgi pıtırcıklı sözler sarf etmedi.

Ve hop bir anda "Yak bütün fotoğrafları" şarkısı araya girdi ve tüm paylaşılan fotoğraflar silindi.

Yani şimdi, magazin, dedikodu sever arkadaşlar, "E kandırıldım mı şimdi?" diyor da başka da bir şey demiyor..

Ki hanımlar-beyler. Alışın artık. Magazinde birçok duyduğunuz, gördüğünüz şey gerçek değil. Hatta evet çoğu zaman, çoğu ilişkide ve mevzuda kandırılıyorsunuz doğru.

Ha bir de, her duyduğunuz şey de doğru olmuyor hani... Bunu da bir kenara yazın. Ancak ben olaya şuradan yaklaşıyorum. Evet ilişki yaşasan da, yaşamasan da... Fotoğrafları silmek gerek.

Nokta...

Boşanan çiftler bile siliyor artık

Düşünün yıllardır evli olan, çocukları olan insanlar bile sosyal medyada fotoğraflarını siliyor artık. Neden silmesin ki!!! Adı üstünde bitmiş, bitiyor, bitecek. Ve o fotoğraflar da silinecek. O sebeple fotoğraf paylaşırken dikkatli olmak gerek. Yani sosyal medya er meydanı.Fotoğrafları tutmamak gerek. Çünkü orada paylaşılan her fotoğraf sizin kiminle olduğunuzu, ne yaptığınızı, ne yapmadığınızı belirliyor. Ki şuradan biliyorum çoğu insan "Aaa sen onu hala takip ediyorsun. Demek aranızda bir ilişki durumu bitmemiş" diyor. Ya da "Barıştınız mı?" diyor. "Görüşüyorlar" diyor. Takipleşince durum bu... Çünkü özellikle bizim insanımıza göre, arkadaş kalamazsın ayrılınca tamamen bitmeli. Dost hiç kalamazsın. Mümkün değil. İlla ki, kötü bitmeli bir ilişki. Takip de edemezsin arkadaş. Bitti mi bitecek bu kadar. Dört gözle bekliyorum Bergen, şiddet görmüş, tacize uğramış ve hayatını inandığın, aşk uğruna kaybetmiş tüm kadınların idolü. Bu rolü canlandırmak, hayata geçirmek özellikle çok önem taşıyor. Ki Bergen'in hayatını canlandıran Farah Zeynep Abdullah'tan başkası da olmazmış zaten. Ülkemizde her yıl sayıları gittikçe artan kayıplarımız var. Bu filmin önemi daha da yükseliyor. Yayınlanan her fotoğrafta, her fragmanda da yüreğim sıkışıyor. Aşka inanmış, aşık bir kadının hayatını çok erken kaybetmesine her seferinde içim yanıyor. Ve gerçekten şimdi, şu an şiddete uğramış kadınlar son olsun istiyorum. Ve bunun için bir an önce yasaların çıkmasını istiyorum. Yani diyeceğim odur ki, sosyal medyada fotoğraf tutmamak, silmek en iyisi. Hele ki, Kerem ve Hande gibi yakın zamanda bir başkasıyla anılma ihtimali yüksek iki insanın fotoğraflarını silmesi en doğru karar olmuş. Saçma açıklamalara bir yenisi daha eklendi Tuna Kiremitçi'nin "Ben evlilik sevmiyorum, saçma sapan bir şey evlilik" diye bir açıklama yaptı. Sonra döndüm baktım, "E bu adam üç kez evlenmiş" dedim. Arkadaş!!! İnsan tamam bir kez evlendin. Olmadı!!! İkincisinde, "Dur ben ilk evliliği yaptım olmadı. Bir daha deneyim" dersin. Onu da anlarım. Ama üçüncü evlilik neden? Yani bir insan "Evlilik sevmiyorum" diyorsa üç kez evlenmez. Bana göre ikinci kez de evlenmez. Ama işte saçma magazin açıklamalarına bir yenisi daha eklenmiş oldu. Hayırlı uğurlu olsun.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR