Ben tam da bodoslama. Bam bam bam...

Hesapsız, kitapsız. Ne hissediyorsam, ne düşünüyorsam... Dilimde hiçbir şey tutamadan, çat diye söylediğim, plan yapmadığım bir aşk insanıyım.

Plan yok... Hesap yok. Bam bam bam...

Yok "Öyle mi anlar", yok "Böyle mi anlar" yok. Neyse o... Bam bam bam...

Bu yaşıma geldim plansız, hesapsız, kuralsız... Bu saatten sonra değişeceğini zannetmem.

Ama Cumartesi gecesi patlattım mısırımı, aldım çekirdeklerimi geçtim ekran karşısına.

Dedim, "Dur bu saatten sonra bir şeyler öğrenemedim. Belki şimdi öğrenirim" diye başladım Netflix'teki "Aşk Taktikleri" izlemeye.

Taktiklerden geçtim Demet Özdemir'e bakmaya doyamadım. Şükrü Özyıldız'a tam olmuş. Cuk oturmuş.

Kısacası ben bu çifte bayıldım.

Ne güzel olmuş. Ne doğru bir ikili olmuş. Kesinlikle devamı olmalı.

"Aşk Taktikleri"ne zaman zaman güldüm, zaman. Zaman "Bak sen" dedim.

Kısacası renkli, cıvıl cıvıl, akıcı. Uzun uzun bakışmalar yok. Su gibi akıyor. İki saat ne zaman geçmiş anlamıyorsunuz.

Not alın izleyin. Hatta bugün illa kırmızı giyeceğim, illa onu yapacağım, illa bunu yapacağım. Patlatın mısırınızı açın televizyonu iki saat keyfinize bakın. Alın size Sevgililer Günü gecesi...

Kız güzel, oğlan yakışıklı... Taktik desen bol... Kıyafetler güzel.. Haydi iyi seyirler.

Sevgilisi olanlar kutlasın

Eveeeet. Bakın yine geldi bol tartışmalı Sevgililer Günü'ne...

Şahsen öyle çiçek, hediye anlamsız bulduğum bu günün üzerinden çok kez yazı yazdım. Çünkü gerçekten benim için sıfır anlamı olan bir gün. Dün de böyleydi, bugün de böyle. Yarın da böyle olacak. 14 Şubat Sevgililer Günü. Bana göre, gerçekten tartışabiliyor, birlikte gülebiliyor, küslüğünüz kısa sürüyor, birbirinizi anlıyor, birlikte vakit geçirmekten sıkılmıyor, yemek yapabiliyor, film izleyebiliyor, koltukta uyuyakalabiliyor, ilk günkü gibi heyecanınız devam ediyorsa her gün sevgililer günü. Daha ne olsun. Ve tabii sevgiliniz varsa cool olacağım diye de, "Kutlamam", "O olmasın bu olmasın" triplerine de gerek yok. Üç beş güzel söz, iyi geçirilen bir gün de anlamlıdır. Abartmadan da olabilir. Güzel bir gün geçirin yeter. Ve evet sevdiğinize güzel sözler söylemek için de özellikle bu günü beklemeye gerek yok. Eğer siz sevdiğinize güzel sözler söylemek için yılda sadece bugünü de bekliyorsanız hadi oradan. İlişki yaşamayın daha iyi. Alın size aşk şarkısı Ebru Gündeş ve Murat Boz'dan beş yıl sonra ikinci düet geldi. "Sonsuza Dek" tam bir aşk şarkısı. Tam da bugünün şarkısı. Hatta bu sene evlenen herkesin düğününde bol bol duyacağımız, ilk dans edecekleri şarkı. Cuma akşamı gittiğim Günay Sahnesi'nin açılışını da bu şarkıyla yaptı Ebru Gündeş. Ben de bayıldım şarkıya. İlk andan bu yana dinlemeye de doyamadım. Ebru Gündeş'i de dinlemeye doyamıyorum. Ki son yıllarda Günay sahnesinde de harikalar yaratıyor. Ne zaman gitsem tıklım tıklım. Tek bir boş masa yok. İzleyenle de doyamıyor Ebru Gündeş'e. Bu hafta da bol bol aşk şarkısı seslendirdi. En sevdiğim üç çift 1- Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer. Evliler ve bebek bekliyor ikili. Ama ben iki yıllardır evli değil de sevgili ve birbirine çok aşık, birbirini tamamlayan iki kişi görüyorum. Öyle evlenmişler, ilişkileri yorulmuş gibi değil. Tam aksine sanki daha yeni ilişkiye başlamış gibi tap taze görünüyorlar. 2- Bengü ve Selim Selimoğlu çifti de evli iki çocukları var. Ama bana daha dün aşkları başlamış iki aşık gibi görünüyor. Birbirini seven, sayan, tamamlayan. Onlara bakınca aşka, evliliğe, sevgiye, saygım artıyor. 3- Buse ve Volkan Bahçekapılı'nın da iki kızları var ve yıllardır evliler. Ancak daha dün ilişkiye başlamış birbirini tamamlayan heyecanlı iki aşık gibiler. Mis gibi gözüküyorlar. onlara bakınca içim açılıyor. Tam da aşk gününe ve tüm aşk günlerine yakışıyorlar. Maşallah maşallah kem gözlere.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR