Tam da uzun zamandır konuştuğumuz, yazdığımız, üzerinde tartıştığımız bir mevzuyu anlatan dizi başlıyor yarın Show TV'de. Fragmandan da anladığımız üzere yarın başlayacak olan "Oğlum", belli ki, tüm anne ve babaların kendini sorgulaması gereken bir konu olacak.

Çünkü tüm çocuklar masumdur.

Ve bu çocuğu sen yetiştiriyor, yeşertiyorsun.

Bu çocuğu sen büyütüyorsun, geliştiriyorsun.

Bu çocuğa sevgi de aşılarsın, nefrette.

Katilde yaparsın, canavar da... Şefkatli bir insan da, insana saygı gösteren, vicdanlı bir birey de.

Ne kadar sevgi verirsen o kadar daha çok yeşertirsin.

Anlayacağınız "Oğlum" herkesi bir kendine getirecek. Kendini sorgulamasını sağlayacak.

Malum dizi Ay Yapım imzalı. Ki bu fabrikadan daha kötü bir dizi çıktığı görülmedi.

Show TV'de yarın yani 9 Şubat Çarşamba akşamı yayınlanacak ilk bölümü ile yolculuğuna başlayacak "Oğlum"da aynı zamanda bireylere bir yol gösterici olacağı benziyor.

Ki artık günümüzde dizilerin fazlasıyla böyle bir misyonu olması gerektiğini düşünüyorum. Ebeveynler bir dizi izlerken, çocukları üzerindeki etkilerini görmelerini izlemeleri, kendilerini sorgulamaları gerekir.

Bir umut hikayesi olarak yola çıkan dizinin tanıtımında iki farklı aile gözler önüne serilirken yaşanılan acı bir olayın da ipuçları veriliyor. Bir trajediyle değişen hayatları merkezine alacak dizi, seyirciye karmaşık duyguları bir arada tattıracak.

Proje ve senaryo tasarımını Ahmet Katıksız’ın üstlendiği; Hürer Ebeoğlu ve Sevgi Yılmaz’ın kaleminin Gökçen Usta’nın rejisiyle buluştuğu ‘Oğlum’ merakla bekliyorum.

Ve evet bütün çocuklar masumdur.

Kadro müthiş

Bir kere "Oğlum"un oyuncu kadrosuna da müthiş. Timur Acar, Songül Öden, Nihal Yalçın, Feyyaz Duman, Canan Ergüder, Serhat Teoman, Metehan Parıltı, Emir Kaan Özkan, Kubilay Aka, Ali Seçkiner Alıcı gibi isimler rol alıyor. Canan Ergüder geçirdiği talihsiz hastalıktan sonra setlere yeniden bu diziyle dönüyor. Merakla beklediğim bir isim. Songül Öden'e bayılırım uzun süredir dizilerde görmüyorduk. Keza Nihal Yalçın'ı da öyle. Güçlü bir oyuncu kadrosu var ki, bu ekipten sağlam bir iş çıkacak belli. Ben de yarın akşam 20.00'de Show TV'de ekran başındayım.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR