Çok komiğime gidiyor boşanma sonrası ortaya çıkan protokol farkları. Kimi kadın "Avucunu yalar", kimisi "Ceketini alır çıkar" diyor. Kimileri "Yeter ki boşanayım, üstüne para vereyim" derken (o kadın bendim), kimisi yalı, tekne keyfi yapar. Ne yalan söyleyeyim ben en çok tekne keyfi yapan kadınlara "Helal olsun" diyorum. Budur işte! Şöyle ağzımı doldura doldura helal olsun!

10 sene evli kalmış, 2 çocuğu var, hakkı tabii. Emina Jahovic Mustafa Sandal'la boşanması sonrasında Sırbistan'ta 250 bin Euro'luk bir ev satın alacak. Öte yandan aylık 15 bin lira nafaka ve çocukları için yıllık 60 bin lira da tatil parası alacak. E bir de geldi Mustafa Sandal'la evlendi, memlekette meşhur oldu. Türkiye'ye gelmese kim tanırdı Emina'yı? Kadın çok akıllı çok. Daha ne olsun? Bu kadınlar akıllı kadınlar.

E bir de güzeldi, çok güzeldi. Eskiden daha da güzeldi. Mustafa'nın Emina'ya aşık olduğu, ondan başka kimseyi düşünmediği günleri çok iyi biliyorum, o günlere şahidim. O zaman Emina bebek gibiydi. Şimdi öyle değil. Çok fazla müdahale yaptırmış yüzüne. Keşke doğalından yaptırsaymış. Ama olsun o tekne keyfinde kimse çakmaz durumu. Neyse Emina'cığım, 3 ay sonra tekneyi daha sıcak bölgelere çek bence. Malum Türkiye'de hava biraz serinler. E 3 ayda bir sıra gelecekmiş ya. Hani o anlamda söyledim.

Aman dikkat!

Hakan Sabancı fırtınası esiyor bu sene. Şimdi de adı Merve Boluğur'la anılıyor. Hakan genç, yakışıklı, zengin ve soyadı Sabancı. Daha ne olsun? Yani bir erkekte olması gereken her şey var. Çoğu kadının istediği her şey toplanmış durumda Hakan Sabancı'da. O da bu avantajlarını en iyi şekilde kullanıyor ve tadını çıkarıyor. Kadınlar da bu durumdan çok memnun.

Ancak şöyle bir durum var. Hakan Sabancı Instagram hesabından herkese mesaj atıyormuş. Yani ben söyleyenlerin yalancısıyım. Mesajları anlatan yarın bir gün bunları yayınlamaktan da geri durmaz. O mesajlar yarın bugün ortalığa saçılıverir. Benden söylemesi. Örnekleri çok.

Mert ile İdil bu yaz evlensin

Mert Fırat-İdil Fırat ikilisinin aşkı doludizgin ilerliyor. Aileler tanıştı, çift bir anda evlilik kararı alabilir derken, Mert Fırat hayranları "Sakınnnn" diye bağırıyor. İyi de neden? Neden yahu? Bırakın evlensin adam. Gayet güzel yakışıyorlar işte. Fıstık gibi kız. İdil Fırat'tan iyisini mi bulacak? Hem soyadları da uygun. Son moda olan evlendikten sonra soyadı değiştirme gibi bir zorluğa DA girmemiş olacak kız. Hiç durmasınlar, bence hemen evlensinler. Bu yazın ilk gelini olsun İdil. Ben çok yakıştırıyorum ikisini.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR