Evet, Berkay'ın sahnesinin bir sırrı, bir sihri var. Ne zaman Berkay'ı dinlemeye gitsem ayrılamıyorum. Asla sıkılmıyorum ve bunalmıyorum. Bir saniye bile beni olduğum ortamdan uzaklaştırmıyor. Bir sihri var. Önceki gün ilk kez People sahnesinde izledim. Üçüncü haftasında mekan kalabalıktı, insanlar ayakta coşup şarkılara hep bir ağızdan eşlik ediyordu. Peki neden Berkay?

-En başta tabii ki repertuvarında 'Çukur' şarkısı var. O şarkıyı söylediği an tüm salon 'Çukur'dayız diye inliyor.


-Herkesi oynatıyor.


-Berkay "Çıldıırrrrrr" dediği anda herkes gerçekten çıldırıyor.


-Havaya giriyor, herkesi havaya sokuyor. Çünkü en başta kendisi sahnede eğleniyor.


-Kendisini dinlemeye gelenlere hakim. Kimseyle ilgilenmiyormuş gibi gözüküyor ama herkesi görüyor, takip ediyor.


-Kendi şarkılarının yanı sıra gündemdeki her türlü şarkıyı kendi jargonuyla seslendiriyor.


-Orkestrası çok ama çok iyi. Sahnede stüdyo kaydı ayarında müzik yapıyorlar.


-Evet bazı şarkıları yarım söylüyor hatta çeyrek söylediği şarkılar var. Çoğu zaman kızıyorsunuz hatta "Of be, devam etseydin" diyorsunuz ama ardına öyle bir şarkı bağlıyor ki temponuzu asla düşürmüyor, orada gönlünüzü alıyor.


-Sahne bitiminde "Burada harcadığınızın bin katını versin Allah size" diyerek veda ediyor.


-Bir de evet kesin İzmirli.

Her şeyin başı sevgi

Derya Baykal ve Ferhan Şensoy'un kızı Müjgan Ferhan Şensoy nişanlanıyor. Allah mutlu mesut etsin, pek güzel olmuş. Ve bu mutluluğunu da sosyal medyadan paylaşıyor. Tabii bizim kötülük timsali insanlarımız durur mu? Sokuşturmuşlar 3-5 laf. Gelin kızımızın Twitter hesabında "Dün çok özel şeyler yaşadık, içim içime sığmadı ve paylaştım, okuduğum bazı yorumlar o kadar kötü kalpli ki, inanamadım. Sevgisizlik kötü şey" diye bir yorum gördüm.

Bir anda aklıma çocukluğum geldi. Nişan, kına, düğün gibi merasimler sonrasında dır dır dedikodu yapan mahallemizin güzide ablaları. İşte onlar her an her saniye aramızda, üstelik tanı tanıma sosyal medyada. Ülkenin diğer bir ucundan laf yetiştirebiliyorlar. Misyonları bu. Sevgisizler yazık, ne yapsınlar. Evet içlerini döküyorlar, o an rahatlıyorlar ama maalesef yastıklarında yine de rahat uyuyamıyorlar. Çünkü üzgünüm ama sevgi azlığı var. Buradan onlara sevgi gönderiyorum.

Yalancı çoban misali

Sosyal medyada ünlülerin öldürülmesine, kaza yapmasına, başlarına kötü bir şey gelmesine alışıktık ama bunu hiç görmemiştik. Önceki gün Berk Oktay'ın eşi Merve Şarapçıoğlu'nun "Kocam beni dövdü, yardım edin" notuyla bir fotoğrafını gördük.

Meğer sosyal medya korsanlarının yaptığı bir durummuş. Merve Şarapçıoğlu'nun da burun ameliyatı fotoğrafı. Yakında bu olaylar fazlalaşırsa kimse gerçek mi sahte mi ayırt edemeyecek. Yalancı çoban hikayesine dönen sosyal medya yüzünden belki gerçekten zorda olan insanlara yardım gidemeyecek. Çok fena çok.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR