Ebru Gündeş izdihamı

Reza Zarrab davası başlamadan önce bu köşede, “Ebru Gündeş konuşmadıkça, sessiz kaldıkça ve hele ki 15-17 Aralık süreci yaşandıktan sonra daha çok izleyicisi, hayranı arttı ve hatta çıktığı yerler tıklım tıklım dolmaya başladı. Aldığı ücret birçok sanatçıya göre daha da fazlalaştı. Dava başlasın Ebru Gündeş’e gitmek isteyenler daha çok çoğalacak ve ilgi artacak” diye yazmıştım. Öyle de oldu. Bu hafta Kıbrıs’ta sahneye çıktı, mekânda izdiham yaşanmış. yılbaşı gecesi çıkacağı yer belli olmasına rağmen birçok şirket ve menajer “Ebru Gündeş bugün kabul etse, aldığı paranın 2 katını verecek yerler var” diyor. Sessizliği ve eşinin durumu Ebru Gündeş’e her gün, her saniye kazandırıyor ve tabii ki yarıyor. Ki Ebru Gündeş değil kim olsa yarardı bu durum. Hele ki bizim ülkemizde bu tarz şeyler her zaman çok merak uyandırıyor. Peki Ebru Gündeş memnun mudur? Bilinmez. Memnun olmasa bu durumdan çok daha önce kurtarırdı kendini ama olmuyor demek ki! Durumun kendisine görüntü itibarıyla yaramadığı da kesin. Çünkü çok zayıflamış ve yüzündeki yorgun ifadesi bir hayli dikkat çekiyordu.

Magazin kuralları

Mesleğe yeni başlayacak olanlara duyurulur. Magazinin altın kurallarının en başında gizem geliyor. Konuşmamayı, sessiz kalmayı başarır ve afili işlerin içine girerseniz şöhret olmamanız imkânsız. Tabii hiç yeteneğiniz ve güzel bir sesiniz yoksam ünlü olur ama 3-5 ay sonra tarihin tozlu raflarında yerinizi alırsınız. Ya da ona buna sataşarak biraz daha gündemde kalırsınız. Malumunuz çok örnekleri var. Şimdi isim vermeye gerek yok. Magazini biraz izlemeniz yeter

Biz kadınlar

Cansu Taşkın gibi bir kadın ve bu kadar ince bir bel gördüğümüz zaman, hiç oralı olmuyormuş gibi davranıp hemen:


- Mezura arar ve kendi belimizi ölçeriz.


- Bir gün sonra diyet yapmaya başlarız.


- ”Yok canım, böyle bel olur mu? Kesin bıçak altına yatmıştır” deriz.


- ”Öldürsen, gebertsen benim belim böyle olmaz” diye sayıklamaya başlarız.


- ”Allah aşkına güzel mi şimdi bu böyle?” diye söylenir hatta “Erkekler sevmez canım bu kadar ince beli” diye de onaylarız. Sevdiklerini bile bile.


- Fotoğrafa bakar bakar “Benim de belim aslında çok ince. Ama bu ara ödemim


var” deriz



Hiç korkma, nasıl olsa

- Kediye, köpeğe işkence et. Öldüresiye döv hatta öldür, korkma serbest kalırsın.


- Kadına sırf şortu var diye saldır, korkma serbest kalırsın.


- Bir kadına tecavüz et, korkma serbest kalırsın.


- Bir otel lobisinde sırf seni tanımadı diye saldır, korkma serbest kalırsın.


- Hamile bir kadına parkta yürüyüş yaparken saldır, korkma serbest kalırsın.


- Sevmediğin kişiye hakaret, küfür et, tokat at hatta yetmedi öldüresiye döv, korkma serbest kalırsın.


- Başka birinin evini taciz et, takip et, korkma serbest kalırsın.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR