Arda Turan sessiz kalırken, Aslıhan Doğan'ın ilişkisiyle ilgili sürekli açıklamak yapmak zorunda kalması size de tuhaf gelmiyor mu? Bu filmi daha önceden hatırlıyorum. Başrolde yine Arda Turan vardı. Arda Turan klasik bir Türk erkeği ve bayılıyor kaçak oynamaya. Ne yazık ki hayatındaki kadınlar da hep bir açıklama yapmak zorunda kalıyor. Aslıhan da aynı durumda. Çok da şeker, çok da tatlı, çok da lokum. Ve belli ki ilişkiyi toparlamaya, yüklenmeye, sırtlanmaya, taşımaya çalışıyor birçok Türk kadını gibi. Bizim görmediğimiz durumları anlatmaya, ifade etmeye çalışıyor.




Son açıklamasıyla "Bir ay sonra göreceksiniz" diyor. İkna etmeye çalışıyor bizi ve belli ki birçok kişiyi Arda ile yeniden birlikte olduklarına. Ve işte biz de Arda ile hep bu noktada tartışıyoruz, bozuşuyoruz. Sanırım bu yazıdan sonra yine bozuşacağız. Çünkü ben böyle yazılar yazınca gönül koyuyor. Hatta "Bildiğin gibi değil, yanlış biliyorsun" diyor. Aslında ben gördüğümü anlamaya çalışıyorum. Hemcinslerimin yanında olmaya çalışıyorum. Yani gördüğüm fotoğrafı yorumluyorum. Tabii ki dört duvar arasında yaşananları bilemem. Ama şu anda görünen fotoğraf Aslıhan ilişkinin olduğunu anlatmaya çalışıyor, Arda oralı değil. Varla yok arasında bir arafta bırakıyor herkesi. Belki kendi de arafta, kimbilir? Bakalım bu film nasıl bitecek? Umarım ikisi için de güzel ve hayırlı biter.




Bodrumla eş zamanda İstanbul'da




2 sezondur gece hayatının en popüler mekanları arasındaki yerini alan Klein, haziran ayı itibarıyla 'Eva Klein' adıyla Bodrum'da açılıyor biliyorsunuz. İstanbul'da kapılar kapanacaktı ama Klein'ın ekibi İstanbul müdavimlerini de unutmadı ve İstanbul'da da devam kararı aldı. Ama farklı bir lokasyonda. Tepebaşı'nın Nu Teras'ını bilenler bilir. İşte tam da orada yeni mekanı açıyorlar. Adı da 'Klein Garten' olacak. Tabii değişiklik sadece lokasyonla sınırlı değil. Klein Garten'da yemekte olacak. Ve akşam üzeri ve pazar günü partileri. Yani İstanbul'da kalıp kendini eğlenceden mahrum hissedeceklere ciddi alternatiflerle geliyor ekip. Ortaklarından İsmail Alper "Ben dönüşümlü olarak Bodrum'a gidip geleceğim. Tabii ki çok yorulacağız ama yorulmadan hiçbir şey olmuyor. Daha çok çalışmak gerek, daha çok koşmak gerek" diyor. Helal olsun böyle işletmeciye, böyle iş yapan herkese. Çünkü mekan tutunca "Ben oldum, mekan tuttu" diye havalara girip çalışmayı bırakan patron bir sene sonra o markadan da vazgeçmek zorunda kalıyor. O yüzden bu mekanın hala adını telaffuz ediyoruz. Daha da edeceğiz çünkü elemanlarıyla birlikte çalışan patronları var.




Marjinal partiler pek moda




Malumunuz son günlerde gizliden gizliye yapılan partiler pek moda oldu. Özellikle evlerde yapılan partiler. Ve ev sahibinin belirlediği bir kostümle de partiye katılmak mecburi oluyor. Onun dışında partiye girmek yasak. 2 haftadır Harbiye Love'de da 'Jöte Sosyete' isimli marjinal partiler yapılıyor ve çok da popüler olmuş. Herkesin dilinde. Ev sahipliğini de Athena'nın 'Ses Etme' klibinde oynayıp dikkat çeken Onur Gökhan yapıyor.




Bu yaz




-Bodrum-Alaçatı hattı çok kalabalık olacak. Yazın kalabalık olacağının ayak sesleri şimdiden belli. İki tatil yöresi de çok kalabalık.




-Alaçatı'nın her köşesinde yeni mekanlar açılmaya başladı bile.




-Birçok işletmeci 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'nda kapılarını açacak.




-Bu yaz yatırımcının heyecanlı. Dört gözle yazın güzel geçmesini bekliyor.







İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR