Haftaya Güneş tutulmasından aldığımız enerjilerle biraz gergin başlayabiliriz. Bu Pazartesi mars- uranüs kavuşumuyla, beklenmedik ve sürpriz enerjilere açık olmalıyız. Enerjimizi iyi kontrol etmek, anlık çıkışlardan kaçınmak önemli olacak. Özgürlüğümüz önem kazanabilir. Otorite figürleriyle anlaşmak kolay olmayabilir. Birilerinin bizi sınırladığını ve engellediğini düşünebiliriz. Yine işlerimizde disipline olmaya çalışalım. Bu hafta özgürlük isteğimiz çoğalırken, başka insanlardan kolay etkilenebiliriz, bağışıklık sistemimize dikkat. İlişki gezegeni Venüs Cumartesi günü gerilemeden önce önemli işlerimizi tamamlamaya çalışalım.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; becerikli, sevimli, uyumlu, konsantrasyonu yüksek, sıkılgan, meraklı bir insansınız. Çabuk sıkıldığınız için herşeyden kolay vazgeçme huyunuzu düzeltmelisiniz. Özel hayatınızda sebat ederseniz mutluluk sizden yana olacak. Bu sene, hayatınızda önemli fırsatlar yakalayabilirsiniz.




Koç Burcu: Bugün, kişisel girişimlerinizde beklenmedik fırsatlar devreye girebilir. Özellikle hızlı davranmak isteyeceksiniz, bu da sakarlıkları ve beklenmedik kazaları tetikleyebilir. Farklı davranmak hoşunuza gidecek ama anlayışsızlıktan kaçının.




Boğa Burcu: Bu birkaç gün, beklenmedik olaylara karşı hazırlıklı olmalısınız. Kariyeriniz, iş hayatınız veya ailenizle ilgili konularda gizli oluşumlara ve ani olaylara yatkın olacaksınız. Bilinçaltınızı iyi organize etmeye çalışın.




İkizler Burcu: Sosyal çevre alanlarınızda hızlı ve beklenmedik hareket etmeye meyillisiniz. Değişik fırsatlar devrede olacak ama çevrenize ve etrafınızdaki olaylara karşı çok sabırsız ve anlayışsız davranmamalısınız.




Yengeç Burcu: İş ve kariyer alanlarınızda beklenmedik etkiler devreye girebilir. Değişik fırsatlarla karşılaşabilirsiniz ama anlık ve biraz da kendinizi düşünerek vereceğiniz tepkiler önemli olacak. Göz önünde olacağınız yerlerde dikkatli olmalısınız.




Aslan Burcu: Uzak yolculuklarda beklenmedik etkilere açık olabilirsiniz. Tedbirli olun ve ani hareketlerden kaçının. Yine eğitim, seyahat, medya veya yabancılarla yapacağınız işlerde enerjiniz yüksek olabilir, ilginç bir fırsat yakalayabilirsiniz.




Başak Burcu: Bugünlerde, tehlikeli yerlerden ve durumlardan uzak durun. Ortaklaşa para alanlarınızdaysa beklenmedik fırsatlarla hareket edebilirsiniz ya da sevdiğiniz insanın hareket ettiğine şahit olabilirsiniz.




Terazi Burcu: Özel yaşantınızda ve taşınmayla ilgili işlerinizde hareketli ve beklenmedik fırsatlarla dolu bir gün olabilir. Mars ve uranüs enerjisi yüksek bir enerji olduğundan ya siz sevdiğinize karşı ya da o size karşı biraz sabırsız ve anlayışsız olabilir.




Akrep Burcu:İş alanlarınızda veya sağlığınızda beklenmedik etkilere karşı uyanık olun. Bir yandan harekete geçmeniz gereken işlerinizde fırsatlarla ve beklenmedik etkilerle dolu bir gün olabilir. Beraber çalıştığınız insanlara karşı sabırsız olmamaya özen gösterin.




Yay Burcu: Aşk hayatınızda farklı ve hızlı bir şekilde hareket etmek isteyeceksiniz. Enerjiniz yoğun ve yüksek olacağından risk içeren işlerinizde enerjinizi doğru yönlendirmeye çalışın. Spor yapanlar, borsada yatırım yapanlar dikkatli olmalılar.




Oğlak Burcu: Ev ve aile alanlarınızda ilginç deneyimler ve fırsatlar sizi bekliyor olacak. Yine sabırsız ve biraz da yüksek enerjinizle kolay tepki vermeye de açıksınız. Ev kazalarına karşı dikkatli olun.




Kova Burcu: Araba kullanırken veya kısa gezilerinizde beklenmedik etkilere açık olmalısınız. Bu biraz da sizin hızlı ve dikkatsiz hareket etmenizden kaynaklı olabilir. Yakın çevrenizdeki insanlar fırsatlarınızı attırabilir.




Balık Burcu: Parasal konularda beklenmedik fırsatlarla hareket edebilirsiniz. Maddi anlamda fırsatlarınız ani ve yüksek olabilir. Bir yandan da beklenmedik etkilerle elinizden bir para çıkabilir. harcamalarda bulunabilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR