Düğün mevsimi, büyük aşklar mutlu sonlar

Mayıs ayı düğün ayı... Sosyetenin ünlü isimleri birer birer muratlarına ermeye başladılar. Son zamanların en çok ses getirecek düğünlerine imza atan cemiyet hayatının genç temsilcileri muhteşem düğünleriyle çok konuşuldular.

Görkemli düğünlerin ilki, geçtiğimiz cuma akşamı gerçekleşti. Soma'daki maden faciasının ardından erteledikleri mutluluklarını Boğaz'da verdikleri düğün davetiyle perçinleyen Buse Terim ve Volkan Bahçekapılı, önce düğün ardından after parti ile mutluluğa 'evet' dedi.

Aynı gece Kosifler Otomotiv'in genç temsilcilerinden Hilal Kosif, İspanyol aşkı Javier Piles'le Çırağan Sarayı'nda evlendi. Çiftin mutluluğuna başta Kosif Ailesi olmak üzere İspanya'da gelen aile dostları ve arkadaşları tanıklık etti.

31 Mayıs'ta ise Berrak Barut'un kızı Alpin Şahin ile Hikmet Albayrak, Boğaz'da harika bir düğünle evlendi. Muhteşem düğünlerde konuşulan gelin ve damat dışında hiç şüphesiz davetlilerdi. Sosyetenin ünlü isimleri, bir düğünden diğerine yetişmeye çalıştı.

Harika organizasyonlar, her detayın düşünüldüğü süslemeler, dünyaca ünlü markalardan gelinlik ve damatlık... ''Böyle olur sosyetenin düğünü'' dedirtecek cinsten ve haftalarca konuşulacak düğünlere imza atan sosyetenin genç çiftleri, dilerim bir ömür boyu mutlu olurlar.




İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR