Feryal Gülman’ın 200 milyonluk ihaneti…




Aşk, ihanet, örnek çift, gösteriş, şatafat, dedikodu ve tabii ki sonuçta milyonlarca dolarlık bir boşanma davası… Sosyete bir haftadır Feryal - Kemal Gülman çiftinin boşanma haberleri ile çalkalanıyor..




Feryal Gülman’ın bir anda ortaya çıkıp ‘Boşanıyorum, ihanete uğradım, Kemal beni aldattı’ demesi ile ortalık toz duman oldu. Peki ne olmuştu da Feryal Hanım bir anda isyan ederek mahkemeye koşmuştu oysa sosyetenin en iyi giyinen, Hermes çantaları ile ‘moda ikonlarını’ bile kıskandıran davetlerin vazgeçilmez ismi örnek çift bir anda birbirlerini istemez olmuştu.




Geçtiğimiz hafta başı telefonum çaldığında karşımda Feryal Hanım vardı. ‘Reşat ben boşanıyorum’ dedi ilk cümle olarak... Önce anlayamadım şaka yapıyor zannettim meğer ciddiymiş, 'Kemal beni aldattı' dedi. ''Nerden biliyorsun?'' dedim cevap hazırdı, ''Suç üstü yakaladım aldattığı kadının telefonu var, aşk mesajları var, bütün delilleri ile mahkemeye gittim dava açtım'' dedi. Feryal Gülman, eşinin kendisini aldattığını iddia ettiği T.B isimli kadının fotoğrafını ve iletişim numaralarını yolladı. Aradım T.B isimli kadın Kemal Gülman ile Etiler'de resepsiyonist olarak çalıştığı bir hastanede tanıştığını ancak aşk yaşadığı iddialarını kesinlikle kabul etmediğini söyledi.




Feryal Hanım bir kere Kemal Gülman ile yollarını kesin olarak ayırmayı kafasına koymuş, bütün delilleri toplamış, aylar öncesinden hazırlıklarını yapmış, Kemal Bey’in kullandığı ‘cinsel gücü artırıcı’ haplarından Almanya’daki klinikte gördüğü ‘gençlik tedavisine’ kadar her şeyi bir dosya haline getirmişti. ''Lemi Gülman ile Ece Özbek’in düğünlerini bekledim'' diyor açıklamak için... Ancak Feryal Hanım bir hafta boyunca neredeyse her gün yeni bir şeyler söyledi son olarak tatile gittiği yurt dışından meslektaşlarımı arayarak ‘Kemal'in ikinci bir sevgilisi daha var’ diyerek çıtayı yükseltti.




Oysa yıllar önce verdiği bir röpörtajda Feryal Gülman, eşi Kemal Gülman’ın kendisini 'cezbetmesi' ile ilgili bakın neler söylemiş, sanki bugünleri görürcesine...




Beni hiçbir şeyin cezbetmemesi gerekiyordu. Çünkü Kemal Bey’de olmaması gereken her şey vardı. Yaş farkı, çocuklar, din farkı... Ama benim için eşim, çok hoş sohbet, çekici, başarılı, güçlü, zengin, sevgi dolu dünya tatlısı birisi… Belki baba sevgisi, belki baba güveni. Babamı çok küçükken kaybettim, hep tutunmak istediğim bir şey, ona tutunuyorsun…




81 yaşındaki Kemal Gülman ile 49 yaşındaki Feryal Gülman’ın 22 yıllık evlilikleri bitiyor. Boşanma dilekçesi mahkemeye sunuldu. Karar hakimin, dosyada şunlar yazıyor..




100 milyon maddi, 100 milyon manevi 200 milyon TL




Feryal Gülman kendisi için aylık 200.000 TL




Oğlu Aslan Kemal için aylık 25.000 TL




Sosyete bunu konuşuyor, 'Feryal Gülman aldatıldı mı?'





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR