Malum kış bastırdı her taraf bembeyaz üstelik bir de sömestr tatiline denk gelince kar keyfi yapmak kaçınılmaz artık...




Geçtiğimiz hafta sosyetenin ünlü isimlerinin nerede kış tatillerini geçirdiklerini sizlerle paylaşmıştım bu hafta tatil ayrıntılarının yanı sıra güncel dedikoduları sizlerle paylaşmak istiyorum...




Cem Uzan ve sevgilisi Derin Mermerci Paris’ten taşınıyorlar mı?




Paris son dönemlerin en tutkulu çiftlerinden birini yitirecek gibi görünüyor. Cem Uzan 2009 yılında Fransa’ya kaçmış ve 3 yıldır Avrupa’nın romantik şehri Paris’te yaşıyor. Duyduğuma göre Uzan’ın oturma izni önümüzdeki haftalarda doluyor. Fransa’dan siyasi sığınma isteyen ancak sadece oturma izni alabilen firari Uzan ve sevgilisi Derin Mermerci, şu günlerde sıkıntılı bir süreçten geçiyorlar. Ünlü çift geçtiğimiz yıl Paris’in en lüks semtlerinden Trocedero meydanında, Eyfel manzaralı günlük kirası 4 bin euro olan lüks bir daire tutmuşlar hatta daire Derin Mermerci tarafından bizzat dekore edilmişti. Aşklarını Paris’in yanı sıra St. Tropez ve Courchevel gibi gözde tatil merkezlerinde de yaşayan çifte Ortadoğu yolu görünüyor.




Fransa, firari Cem Uzan’a git derse adresi babası ve kardeşinin de firari olarak yaşadığı Ürdün olacağı konuşuluyor. Böylece Cem Uzan ve Derin Mermerci aşkı da Avrupa’dan Ortadoğu'ya taşınmış olacak. Fransa’da sayılı günlerin kalmasıyla birlikte Ender Mermerci’nin zaten pek sıcak bakmadığı bu ilişkinin pek uzun sürmeyeceği konuşuluyor zira Paris ile Ürdün arasında dağlar kadar fark var. Tabii ki bir de şöyle derler 'aşk’ın yeri, zamanı, coğrafyası, ekonomisi yaşamaya elverişli midir?




5 milyon dolarlık boşanma…




İş adamı Mehmet Dereli ile 8 yıllık eşi Şebnem Dereli’nin boşanacaklarını yazdığım zaman kimseden ses çıkmadı. Geçtiğimiz hafta ünlü çift Boğaz'da 4 katlı yalısını çocuğunun annesi Şebnem Dereli'ye vererek boşanma gerçekleşti. Boşanmanın ardından bakıyorum bazı arkadaşlar bülbül gibi şakımaya başladılar. Mehmet Bey, Hülya Avşar ile flört ediyormuş, yok olmamış ayrılmışlar, bir gün sonra başka bir hanımla objektiflere yansımış yeni bir aşka yelken açmış gibi saçma sapan haberlerle Mehmet Dereli’nin basın bülteni niteliğinde haberler yapılıyor utunmadan sıkılmadan!




Oysa boşanma haberini ilk yazdığım zaman Şebnem Dereli beni aramış çocuğumun bu haberlerden dolayı üzülmesini istemiyorum diyerek rica etmişti. Çocuğunun psikolojisini sadece annesi mi düşünüyor? Mehmet Bey henüz iki haftasını doldurmuş boşanmanın ardından gazateci dostlarını arayıp bu tür haberleri neden ve ne amaçla yaptırıyor çapkınlıkları ile medyada boy göstermesi çocuğundan daha mı önemli! Üstelik gazetecilere yaptığı açıklamaları bir gün bile sürmeden çürütüldüğü yalanlandığı halde ayıptır beyler.




Tatilin gözdesi Lech ve Kartalkaya




Sömestr tatilini fırsat bilen sosyetenin ünlü isimleri bu yıl Avusturya’nın gözde Kayak merkezi Lech’te buluştu. Daha Önce Courchevel gibi Fransa’daki kayak merkezini mesken edinen İstanbul sosyetesi bu yıl Lech’i tercih etmiş. Ülkemizde ise yıldızı son yıllarda parlamaya başlayan Kartalkaya ön plana çıkıyor. Özellikle sosyetenin genç temsilcileri burayı tercih ediyor geçtiğimiz haftasonu genç sosyetiklerle birlikte HT KULÜP objektifleri de Kartalkaya’daydı. Ayrıntıları sayfalarımızda görebilirsiniz...




İyi tatiller iyi haftalar…









İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR