Göcek'in muhteşem doğası, ıssız koyları, sosyete ve iş dünyasının gözdesi olmaya devam ediyor. Öyle ki, hafta sonu Göcek koyları teknelerin istilasına uğradı diyebilirim. İş dünyasından kimi arasanız Göcek'teydi.

Zorlu Holding'in patronları Ahmet Nazif Zorlu, Olgun Zorlu ve Zeki Zorlu tatil sezonunu Göcek'te açan isimler arasındaydı. Herkesin aksine ünlü işadamları, tekne tatili yerine yazlık evlerinde vakit geçirmeyi tercih etti.

Vakko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cem Hakko ise mavi sulara tutkun isimlerden. Göcek'in yeri kendisinde ayrıdır. Dolayısıyla mayıs ayı olunca lüks yelkenlisiyle soluğu Göcek'te alır. Hafta sonu eşi Ronit Hakko ile Sarsala Koyu'nda HT Kulüp'ün görüntülediği ikilinin keyfi yerindeydi.

Vakko Holding Yönetim Kurulu Üyesi Rıfat Elhadef de teknede dostlarıyla tavla keyfi yaptı. Göcek'in eşsiz doğasında kendini kaybeden işadamı Murat Dedeman ise eşi Sevda Hanım'la teknedeydi.

Mavi sularda keyif yapan isimler arasında işadamı Serdar Bilgili de vardı. Serdar Bey'in teknesi her zamanki gibi doluydu. Misafir ağırlamayı çok seven Bilgili, yine dostlarıyla teknede keyifli anlar yaşıyordu.

Hafta sonu Göcek koyları Sarsala, Hamam ve Panço teknelerle doluydu. Kimi teknede gölgede oturdu, kimi denize girdi kimi de jet-ski yaptı. Sudan hiç çıkmayanlar da vardı. Merve-Moris Kohen çifti, gün boyu su sporları yaptı.

Sevil Sabancı ile sevgilisi Ferhat Ferhangil ise Sarsala Koyu'na demirledikleri teknelerinde dostları Ayşe Ege, Demet Müftüoğlu Eşeli ve Özdem Gürsel'in aralarında yer aldığı arkadaş grubunu ağırladı.

Dedim ya İstanbul sosyetesi, hafta sonu Göcek'e taşınmıştı.

Yani Göcek'te yaz çoktan başladı.

Herkese iyi haftalar...



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR