Yazımın başlığında da belirttiğim gibi bu sene yaz mevsimini biraz bekleyeceğiz... Davetlerin hız kesmeden devam ettiği, Ramazan ayına son günler kala İstanbul sosyetesi organizasyonları ardı ardına takip ediyor. Malum önümüz Ramazan ayı...

Müslümanların oruç tuttuğu mübarek ay biter bitmez, Türkiye 24 Haziran'daki seçimlere odaklanacak. Tabii bu süreçte tatil planları biraz aksayacak gibi görünüyor. Herkes tatile gitmek için muhtemelen 24 Haziran'ı bekleyecek. Türkiye'nin geleceğinin belli olacağı seçimlerde oy kullanmak için herkes sandık başına gidecek, tatile gitmeden önce..

Dedim ya davetler ardı ardına düzenleniyor. Geçtiğimiz haftanın en ilgi çeken sanat etkinliği kesinlikle Ayşegül Dinçkök'ün sergisi oldu. Tüm sosyetede neredeyse sergi açılışına katılmıştı. Başta Ali Koç olmak üzere iş ve sosyete dünyasından çok sayıda ünlü isim, Ayşegül Dinçkök ile Şahika Ercümen'in ortaklaşa hazırladığı 'Yanılgı' isimli sergisindeki fotoğrafları çok merak ediyordu. Sergide, köpekbalıklarıyla kadınlar arasındaki ortak noktalar vurgulanmıştı. Dinçkök, her zamanki gibi büyük takdir topladı. Sergiyi gezen, fotoğrafları inceleyen herkes Dinçkök ve Ercümen ikilisini tebrik etti.

Gelelim ÇABA Derneği'nin geçen hafta için organize ettiği alışveriş şenliğine. 130'u aşkın marka, şenlikte stant açtı. Sosyeteden ünlü kadınlar da kendi markalarıyla şenlikte yer aldılar. Cıvıl cıvıl, festival havasında geçen alışveriş şenliğinden elde edilen gelir, ÇABA Derneği'ne aktarıldı. Yalnız, kermeste can acıtıcı bir detay vardı. 11 Mart Pazar günü İran'da düşen jette hayatını kaybeden on bir kişi arasında yer alan Sinem Akay, ÇABA Derneği üyesiydi. Akay, geçtiğimiz yıl derneğe özel önlükler tasarlamıştı. Derneğe katılanların ve satış yapanların çoğu, Akay'ın tasarladığı önlükleri giyerek Sinem Akay'ı bir kez daha sevgiyle andı. Bol bol alışveriş yapıldı. Mücevherden ev aksesuvarlarına, kıyafetten parfüme kadar yüzlerce çeşit ürünün yer aldığı ÇABA Derneği'nin kermesi yine çok renkli geçti.

Sizin de haftanızın bol keyifli, eğlenceli ve renkli geçmesi dileğiyle.

İyi haftalar...




İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR