Sosyete iki yılı aşkın süredir Kemal-Feryal Gülman çiftinin ihanet, itiraf, iftira ev entrika dolu boşanma davasını konuşuyor.




Her şey adeta sosyetede adeta bir moda ikonu haline gelen hatta 25 yıllık evlilikleriyle sosyetede en gözde ve en uyumlu çiftler arasında gösterilen Gülmanlar'ın ani bir kararla ''Boşanıyoruz'' demesiyle başladı.




Feryal Gülman, 2 yıl önce öğle saatlerinde ben dahil medyadaki dostlarını tek tek arayarak “Kocam Kemal beni aldattı'' dedi. Kemal Gülman'ın sevgilisinin kim olduğunu, nerede olduğunu, telefon mesajlarının kendisinde kayıtlı olduğunu söyleyerek ihanete uğradığını ve eşine 200 milyon TL'lik boşanma davası açtığını kamuoyuna açıkladı.




6 ay süren ihanete dayalı boşanma davası süresince mahkeme çiftin boşanmasına, tazminatın yeniden değerlendirilmesine ve ihanet iddialarının araştırılmasına karar vermişti.




Ankara'ya gönderilen dosya, Yargıtay tarafından reddedilip bozularak davanın yeniden görülmesine karar verdi.




Her ne olduysa bu süreçte yaşandı. Sosyetede konuşulanlara göre, Feryal Gülman'ın iddia ettiği gibi ihanete uğramadığı kesin olarak kanıtlanmasa da talep ettiği 200 milyon TL'lik tazminat, Kemal Gülman'ın itirazları sonucunda red edilmişe benziyor.




2 yıldır süren boşanma davası süresince gerek Feryal Gülman, gerekse Kemal Gülman özel hayatlarına büyük bir özen gösterdi ve hatta Feryal Gülman, şıklığından ve sosyal bir o kadar da renkli hayatından taviz vermedi.




Kemal Bey aynı mütevazı hayatına devam etti .




Bilnen tek gerçek, 25 yıllık evlilikleri süresince yıllarca birlikte oturdukları Bebek'teki yalının Feryal Gülman'a ait olduğu.

Feryal Gülman'ın talep ettiği 200 milyon TL tazminatın mahkeme tarafından verilip verilmeyeceği gizemini korurken, sosyetede kulaktan kulağa konuşulanlara göre, sil baştan görülecek dava sonucuna kadar Feryal Gülman'ın kiraya verdiği yalısından gelen gelirle geçimini sağlamaya devam edeceği söyleniyor. Ayrıca kızlık soyadı olan Sarımuratoğlunu değil de Gülman'ı kullanacağı kesin gibi görünüyor.




Önümüzdeki hafta İstanbul Aile Mahkemesi'nde görülecek olan boşanma davasının biz de herkes gibi takipçisi olacağız.







İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR