Ege'mizin incisi gözde tatil merkezimiz Bodrum’a nihayet bu yaz ilk kez gidebildim... İki günlüğüne de olsa gittiğim Bodrum’da neler olmuş neler! Ben bile inanamadım...

Öncelikle yasak bir aşk yaşayan çok ünlü beyefendiyle çok bilinen hanımefendinin sürpriz evlilik kararlarının detaylarına birazdan geleceğim. Bodrum denilince akla tabii ki önce eğlence, güneş, deniz ve bitmeyen geceler geliyor. Türkbükü atılan mermiler sonucunda adeta karanlığa gömülmüş. ‘Çilek Beach' ve 'Sess’ gece kulüplerinin geçtiğimiz hafta yaşanan ve bir garson kardeşimizle, dört kişinin yaralanmasına neden olan silahlı saldırı olayının ardından Bodrum’daki turizm yatırımcıları oldukça tedirgin olmuş durumdalar. Başta Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ve milyonlarca dolar yatırım yapan işadamları, bu olayın çözülmesi için seferber olmuşlar. Tabii ki Emniyet ve Jandarma güçleri de olayı derinlemesine araştırıyor. Bodrum’a silah girerse Bodrum biter görüşündeler. Umarım tez zamanda kalıcı çözümler üretilir.

Bodrum’un eğlence hayatı silah sesleriyle yankılansa da eğlence hız kesmiyor. İki gece boyunca gittiğim yerlerde deyim yerindeyse İstanbul sosyetesinin tamamını, iş dünyasının önde gelen temsilcilerinin hepsiyle karşılaştım. Yalıkavak'taki Palmarina sosyetenin eğlence üssü olmuş. Lüks teknelerin sıralandığı marina içerisindeki Zuma, Ulus 29 ve Fenix’te insanlar neredeyse üst üsteydi. Eşini İstanbul’da bırakıp giden işadamları, sevgilisiyle eğlenenler, kız kıza Bodrum'un altını üstüne getirenler hepsi burada buluşmuş.

Bodrum müdavimlerinden Aziz Yıldırım’ın kızları Hande Gamgam, Gülşah Gordi, eşleri ve bir grup arkadaşlarıyla birlikte Hazine'de eğlencedeydiler. Mehmet-Melisa Mutlu, Umut-Fulya Özkanca çiftleri ve Zeynep Mutlu yakın arkadaşı Sitare Kalyoncu ile birlikte Hazine'deydiler. Didem-İzzet Antebi çifti, genç işadamı Batu Aksoy ve eşi Gözde Aksoy, Fenix’te karşıma çıktılar... Bodrum, Türkbükü haricinde sosyal hayatın merkezi olmaya ve ünlü tatilcileri ağırlamaya devam ediyor...

Gelelim yılın aşk bombasına…

Bodrum'da beklenen nikah...

Maalesef isim vermeyeceğim zira kim, kiminle sürpriz bir şekilde nikah masasına oturuyor? Bütün detayları HT Magazin'de yayınlayacağım.

Evlilik hazırlığı yapan belki de ülkemizin en gözde bekar işadamı... Hemen her gün gazetede veya TV ekranlarında görüyoruz kendisini. Ünlü işadamı, Bodrum’da tavla arkadaşı olan yakın işadamı ve dostlarıyla bu mutlu haberi paylaşmış... Oldukça heyecanlıymış ama ilişkisinin fazla konuşulmasını, ortaya dökülmesini istemiyor zira üç yıl önce 20 yıllık eşinden boşanmak zorunda kalmıştı. İkinci evliliğini yapmaya hazırlanan hanım da cemiyet hayatı içerisinde oldukça ön planda... O da bu nikahın gizli kalmasını çok istiyor zaten evlenince herkes öğrenecek. Benim öğrendiği, sonbaharda Beşiktaş'taki Four Seasons Otel’de 250 kişilik özel bir düğün davetiyle dünya evine gireceklermiş... Ancak nikah töreni yurtdışında da olabilirmiş bekleyip göreceğiz... Detaylar çok yakında HT Magazin'de olacak.

İyi tatiller…

Mutlu haftalar...





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR