Yağmur, çamur, eksik olmayan bulutlar derken güneş yüzünü gösterdi. Ramazan Bayramı heyecanıyla birlikte güney sahillerimiz başta olmak üzere tatil merkezleri hareketlendi.

Bodrum, Ibiza, Göcek, Çeşme ve Saint Tropez müdavimleri şimdiden yazlık rezervasyonlarını yapmış görünüyor. Lüks teknelerini Göcek koylarına demirleyen sosyetenin ünlü isimleri, yavaş yavaş demir alırken rotalarını önce Bodrum ardından Akdeniz sahillerine çevirmeye hazırlanıyorlar.

Bayram tatilini fırsat bilen ünlü isimler, Bodrum'daki yazlık evlerinin kapılarını açmışlar. Özellikle Cennet Koyu ve Mandarin hareketlenmeye başladı. HT Kulüp sayfalarından da okuyacağınız gibi erken tatilciler sezonu açar açmaz objektiflere yansıdılar. Hafta sonuyla birlikte dört gün olan bayram tatilini dokuz güne çıkaran tatil severlerle, duyduğuma göre başta Saint Tropez ve Ibiza olmak üzere Avrupa'nın gözde tatil merkezlerine doğru yol almışlar. Tabii ki kim, kiminle, nerede, ne zaman, tatilini nasıl geçirmiş hepsini ayrıntılarıyla yine HT Kulüp sayfalarından 'TV' 'gazete' ve internet portalımızda' önce sizler öğreneceksiniz.

Her şeyden önce geride kalan uzun ve yağışlı bir kışın ardından geç de olsa gelen tatil sezonuyla birlikte sağlıklı, mutlu ve ailemizle birlikte bayram tatilini huzurlu geçirmek en büyük dileğimiz.

Şimdiden herkese mutlu bayramlar.

İyi tatiller...


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR