ASMALIMESCİT’ te masalar kalkınca haliyle oradaki ilgi başka başka yerlere kaydı. Mesela son zamanlarda Nişantaşı Reasürans Çarşısı barlar sokağı gibi oldu. Her taraftan başka başka müzik sesleri geliyor. Müzikler birbirine karışıyor. Özellikle salı günleri Corridor’ da iğne atsanız yere düşmüyor. Her salı başka bir hikâye çıkıyor Corridor’dan. Bu hafta pasajda bulunan başka bir mekân olan 37’de yıllardır basın danışmanlığı ve menajerlik yapan Ebru Sezgin sahneye çıktı. Bundan böyle 37’de salı günleri sahnede olacak. Ama işi zor. Çünkü Corridor’ dan yükselen müzik sesi biraz zorluyor. Zaten Ebru’yu izlemeye gelen Deniz Seki de isyan etti. Sahneye çıkıp şarkılar söyleyen Deniz, “Bu ne böyle barlar sokağı gibi. Bu pasaja hiç yakışmıyor” diye tepki gösterdi. Hatta mekânın kapılarının kapanmasını rica etti. Bir zamanlar mahalle barı olarak bizim gidip bir çok kişinin bilmediği ve şarkılar söylediğimiz Corridor, sahil kesiminde bulunan popüler bir gece kulübü gibi oldu. Oyuncuların çok sık gittiği bu bara şimdi süslenen, püslenen bir grup gelmeye başlamış ki bence hiç hoş değil. Bu arada kavgalarda çoğaldı. İnsanlar itiş kakış birbirlerini eziyorlar. Merdivende durup "Şu kız güzel, bu erkek yakışıklı" muhabbeti yapıyorlar. Eskiden saatlerce durduğum yerde yarım saat duramaz oldum. Öyle ki, yan tarafında bulunan Melon bile bu yüzden eski havasını kaybetmek üzere. Bakalım önümüzdeki günlerde neler olacak? Çünkü pasajda hiç alışık olmadık durumlar yaşanıyor şu sıralar.




Arkadaşından neden utanırsın




ANLAMADIĞIM bir şey var. İnsan arkadaşıyla yakalanınca neden bacaklarının arasına saklanır? Madem arkadaşın rahat ol, gönül rahatlığıyla gül geç. Eğer arkadaşından utanıyorsan neden buluşuyorsun? Nur Fettahoğlu’nun son zamanlarda mutsuz olabileceğini hatta kendini iyi hissetmemesini anlayabilirim. Çünkü uzun süredir birlikte olduğu bir adam tarafından kandırıldı. Hatta öyle ki, sevgilisi sandığı kişi bir anda başka bir kadınla evlendi. Tamam onun için gerçekten çok zor. Hemde ciddi bir şekilde zor. Ama son yaptığı hareketi hiç bir şekilde kabul edemiyorum. Yemek sonrası bir arkadaşıyla buluşuyor ve yakalanınca bacaklarınınarasına saklanıyor. Hayır bu görüntü hiç unutulmayacak onu söyleyeyim. Oysa ki, arkadaşını tanıtıp gülümseyerek geçip gitseydi bu kadar hafızalara kazınmayacaktı. Yani hata, büyük hata. Ve nedense ünlü isimler bu hatanın faturasını hep magazincilere kesiyor.




İstanbul size emanet




BEN bu akşam İzmir’in meşhur dergisi Diva’nın 500’üncü sayısı şerefine bir ödül alacağım. O yüzden bu akşam Swissotel’ de düzenlenecek ödül töreninde olacağım. Ve sonrasında da İzmir’ in altını üstüne getireceğim. Yani bu gece İzmir’ de “Siz Uyurken” neler oluyor, en popüler mekân neresi gezip göreceğiz. Her an karşılaşabiliriz. Ama İstanbul’ u size bırakıyorum. Bir çok mekânda eğlence tam gaz devam eder bu gece.




Siz uyurken




* REHAB 02.00, bir çift eğleniyor. Ama belli ki, gündüzden beri birlikteler ve direkt eğlenceye devam etmişler. Çünkü barın altında alışveriş poşetleri duruyor. Poşetlerin içinde gözüme çarpan La Senza paketi oldu. Seksi bir iç çamaşırı da alınmış belli ki. Çünkü kız bir ara o poşeti eline alıp sevgilisine bir şeyler söyledi.




*ABLAM 05.00, tuvalette bir kız ağlıyor. Tabii meraklı ben “Bir şeye ihtiyacınız var mı?” diye sordum, kız da “Evet şu anda beni terk eden erkek arkadaşımın buraya gelip beni almasını istiyorum. Ama telefonlarıma bakmıyor” dedi. E yani buna yapabilecek bir şey yok tabii.







İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR