Başaran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Başaran'ın 'Prensesim' diye hitap ettiği kızı Mina Başaran ile 7 kız arkadaşı, Dubai'den bekârlığa veda partisinden İstanbul'a dönerken önceki akşam kendilerine ait jetin 17.40’ta İran'da düşmesi sonucu hayatını kaybetti. Acı haberi alan Başaran Ailesi'nin olayı öğrendikten sonra neler yaşadığına, kazada hayatını kaybedenlerin hikâyelerine ve daha birçok detaya HT Kulüp ulaştı.

Kemerburgaz'daki evde acı ve feryat

Mina Başaran'ın yakın çevresinden edinilen bilgiye göre, acı haberi alan Mina Başaran'ın yakınları ve dostları, Başaran Ailesi'nin sahibi olduğu Kemerburgaz'daki villada toplandı. Evde kimsenin ağzını bıçak açmadı. Başsağlığı dileğinde bulunanlara garip bir gözle bakıldı. Anne Beril Başaran, baba Hüseyin Başaran aldıkları ilaçların etkisiyle sessizliğe bürünmüştü. Uçakta vefat eden diğer kişilerin aileleri de eve gelince, çığlıklar ve feryatlar yükseldi. Dün sabah pasaport işlerini halleden Mina Başaran'ın anne ve babası kızlarının naaşını almak için İran'a gitti.

Jette özel isimler yolculuk etmişti

Sosyeteden pek çok ismin yolculuk ettiği jete, 1 Eylül 2013 tarihinde Süper Star Ajda Pekkan da binmişti. Geçtiğimiz yıl Arzu Sabancı’nın daveti için Milano'ya giden Beril Başaran'ın, davete katılanları jete çağırdığı öğrenildi. "Uçak bileti almayın bizim jetle İstanbul’a dönelim" diyen Beril Başaran'ın davetini Berna Çebi kırmayarak Milano'dan İstanbul'a Başaranlar'a ait özel jette gelmiş.

HT Kulüp'e verdiği röportajlarda babası Hüseyin Başaran ve annesi Beril Başaran ile objektiflere yansıyan Mina Başaran, ailesinin gurur kaynağıydı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR