Bugün Mars düzeliyor. Terazi burcunda yaklaşık 2.5 aydan beri gerileyen ve hayatımızdaki girişimlerimiz, enerjimiz ve atılımlarımızda sorunlar çıkartan, bizi yavaşlatan, bir anlamda içimize dönmemizi sağlayan Marsın düzelmesiyle beraber rahatladığımızı göreceğiz. Ancak Mars hala terazi burcunda ve rahat bir konumda olmayacak.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; zeki, yaratıcı, sosyal, aktif, sanata ve edebiyata düşkün bir kişiliğiniz var. Doğaya ve sanata olan tutkunuz bu konularda uzun süreli ve kalıcı işler yapmanıza neden olacak. Güçlü arzularınız var ama zaman zaman tembellik yapmayı seviyorsunuz. Bu sene, bazı girişimlerinizde duraksamalar olsa bile hayatınızda güzel gelişmeler içinde olacaksınız.




Koç Burcu: Özel hayatınızda yaklaşık 2.5 aydan beri türlü türlü sorunlar yaşatan, geçmiş çözülmemiş girişimleri ve konuları karşınıza çıkaran mars düzeldikten sonra çok rahatlayacaksınız.




Boğa Burcu: 2.5 aydan beri gerileyen marsın bugün düzeliyor. Bugünden sonra iş konularınızda, hizmetinizi sunmanız gereken alanlarda veya sağlığınızla ilgili konularda enerjinizi daha rahat bir şekilde ortaya koymaya başlayacaksınız.




İkizler Burcu: 2.5 aydan bu yana aşk hayatınızda gerileyen mars aşkta, çocuk ilişkilerinizde, sportif faaaliyetler alanlarınızda enerjinizi istediğiniz gibi ortaya koyamamanıza neden olmuş olabilir. Hepsi geride kalıyor.




Yengeç Burcu: Bugün itibarıyla mars düzelmeye başlıyor. Ev, aile yuva alanlarınızda yaşadığınız bazı sorunlar artık geride kalmaya başlayacak. Kariyer ve aşk hayatınızda da düzelmeler oluşacak.




Aslan Burcu: 2.5 aydan beri sizin iletişim ve yakın çevre evinizde gerileyen mars bu alanlarınızdaki sorunları karşınıza çıkarmış olabilir. Artık tüm bu sorunların geride kaldığını göreceksiniz.




Başak Burcu: Yaklaşık 2.5 aydan beri para evinizde gerileyen mars bu konuda size her türlü aksilik ve sorun çıkartmış olabilir ama artık bugün itibarıyla maddi konularda daha rahat ve etkili hareket edeceksiniz.




Terazi Burcu: Fiziki sağlığınızda, görüntünüzde, ikili ilişkilerinizde ve para alanlarınızda sizi sınayan ve daha önceki konuları karşınıza getiren mars artık sizi rahat bırakacak, kendinizi daha enerjik hissedebilirsiniz.




Akrep Burcu: 2.5 ay boyunca hem iş, hem de sağlığınızda bazı zorlanmalar yaşamış olabilirsiniz. İşte bugün itibarıyla bu alanlarda yaşadığınız zorluklar geride kalmaya başlayacak.




Yay Burcu: 2.5 aydr sizi arkadaş ve sosyal ortamlarınızda zorlayan mars bugün itibarıyla düz hareketine geçiyor. Bu alanlarınızda rahatlamalar ve enerji düzelmeleri yaşayabilirsiniz.




Oğlak Burcu: 2.5 aydan beri sizin ev ve aile hayatınızda gerileyen mars düzeliyor. Bu alanda yaşadığınız sorunların, kariyer hayatınızda yaşadığınız bazı engellerin artık ortadan kalktığına şahit olabilirsiniz.




Kova Burcu: 2.5 aydan beri sizin seyahat, eğitim, hukuk alanlarınızda gerileyen mars size bu alanlarda sorunlar ve engeller çıkarmış olabilir. Artık bu etkiden kurtuluyorsunuz, artık enerjiniz bu konularda çok rahat akacak.




Balık Burcu: Ortaklaşa para alanlarınızda tam 2.5 aydan beri gerileyen, banka, kredi, ödeme işlerinizde türlü türlü sorunlar çıkartan mars bugün düzelmiş olacak ve siz artık bu alanlarınızda rahat bir nefes alacaksınız.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR