Bugün oluşan jüpiter-uranüs karesiyle, abartılı bir özgürlük duygusuyla hareket edebiliriz. Değişim isteğimiz, birşeyleri farklı yapma arzumuz yüksek olacak. Yine bugün öğleden sonraya kadar önemli işlerde bulunmayalım. saat 17:00 den sonra daha hızlanabilir ve sosyal ortamlarda vakit harcamak isteyebiliriz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; herşeyi çok merak ediyorsunuz ve bu meraklı yapınız bazen üstünüze vazife olmayacak işler peşinde koşmanıza neden oluyor. Herşeye kolay yoldan ulaşma isteğinizin önüne geçmeli, kendi hayatınız için harekete geçmekten korkmamalısınız. Bu sene, istediğiniz bir taşınma gündeme gelebilir.




Koç Burcu: Bugün iş alanlarınızda kendinizi güvene almak isteğiyle dolu olacaksınız. Kuracağınız iş ilişkileri size doğru yolu gösterebilir. Bağımızlık ve değişiklik isteğiniz bugün abartılı çalışabilir.




Boğa Burcu: Bugün iş alanlarınızda ve daha az tanıdığınız çevrelerde kolay sinirlenmemeye özen gösterin. İletişime dayalı işlerde ve yakın çevrenize karşı değişim isteğiniz sizi zorlayabilir.




İkizler Burcu: Parasal harcamalarınız konusunda kendinize verdiğiniz sözü tuttabilirseniz, girişeceğiniz olaylardan güzel kazançlar söz konusu olabilir. Cesaretiniz yüksek olacağından kimseyi çok takmayacaksınız.




Yengeç Burcu: Bugün ortaklı bir işiniz varsa ufak tefek sorunları görmezden gelebilirsiniz. Özel hayatınızda bazı konularda sürtüşmeler görülebilir. Moddan çabuk çıkmaya çalışın.




Aslan Burcu: Bugün ortaklaşa para konularınız fazlasıyla devrede olabilir. Seyahat veya eğitim tutkunuzun bu aralar fazlasıyla arttığına şahit olabilirsiniz. Değişimlere vereceğiniz tepkiler bugün önemli olacak.




Başak Burcu: Para harcamaları ve ortaklaşa yapılacak para işlerinizde beklenmedik değişimler sosyal çevrenizdeki şanslarla daha da artabilir ama para harcamalarınızda orantılı bir şekilde hızlanacak.




Terazi Burcu: Aile hayatınızda, büyüklerinizle bugün anlaşmazlıklara öğlen saatlerinde dikkat edin. Özel hayatınızdaki değişim rüzgarları bugün iş ve toplumsal konulardan aldığınız cesaretle artabilir.




Akrep Burcu: İş değişimleriniz ve dış ortamlara bağlı projelerinizde farklı ve değişik bir yaklaşım sergileyebilir, isyan duygunuzu arttıracak tavırlar içinde olabilirsiniz. Özgürlüğünüze iş alanlarınızda düşkün olacaksınız.




Yay Burcu: İşten elde edilen gelirleriniz konusunda zaman zaman sürtüşmeler yaşayabilirsiniz. Aşk hayatınızdaki isyanlar ve başkaldırışlar tutkularınızla doğru orantılı olarak artabilir. Riskli yatırımlardan bugün uzak durun.




Oğlak Burcu: Yakın çevre iletişiminiz bugün yoğun olacak. Aile yaşantınızdaki ani ve beklenmedik olaylara karşı isyankar ve başkaldıran tutumunuz özellikle partnerinizin ve ailenizdekilerin sizi anlamamasından kaynaklanıyor.




Kova Burcu: Uzakta bulunan akrabalarınızla telefonda sürtüşmelere dikkat edin. İş hayatınızdaki şanslarınız, yakın çevrenizde işinize yaramayan ve sizi zorlayan ilişkilerinizde kolay ve ani tepkiler vermenize neden olabilir.




Balık Burcu: Geçmiş konu ve olaylar gözünüzü çok korkutmasın. Maddi konularda abartmaya ve rsikli adımlar atmaya yatkınsınız bugün özellikle bunu yapmamaya çalışın.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR