Bu haftasonu Ay Akrep Burcunda dolaşacak. Alt bölgelerin temizliğine ve sağlığına bugünlerde çok dikkat etmeliyiz. Sistit, zührevi hastalıklar, idrar yolu enfeksiyonlarına yakalanma ve cinsel organ problemleri yaşama ihtimalimiz daha fazladır. Beslenmede karbonhidrat günleri olduğundan unlu ve tatlı tüketme ihtiyacımız artabilir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız, seyahat etmek, değişik yerler görmek ve deniz sizin tutkuyla bağlandığınız şeyler. Hayatınızda ilginç olaylarla karşılaşacak, insanlara yardım ederken huzuru bulabileceksiniz. Bu sene, bir yamdan seyahat edecek, yılın 2. yarısında daha çok kariyerinize odaklanacaksınız.




Koç Burcu: Ortaklaşa para konularında bugün ciddi ve planlı bir şekilde ilerleyeceksiniz. Sorumluluklarınızı göz ardı etmeyin o zaman bugünden daha fazla faydalanabilirsiniz.




Boğa Burcu: Dış çevre işlerinizle daha fazla ilgileneceksiniz. Yakın çevrenizle özel hayatınızda güzel programlar devrede olurken, özel hayatınıza yaklaşımınız bugün daha çok görev gibi olabilir.




İkizler Burcu: Günlük işlerinizi bugün düzenlerken duygularınızdan uzak olacaksınız. Ortaklaşa para alanlarınızdaki düzenlemeleri bu haftasonu ihmal etmeyin ve buna göre harcamalarda bulunun.




Yengeç Burcu: Özel hayatınıza ve ev düzeninize karşı yerine getireceğiniz işlerle bugünü yaşayacaksınız. Davranışlarınızı ve alışkanlıklarınızı değiştirme isteğiniz fazla olabilir.




Aslan Burcu: Ailenize ve sevdiklerinize karşı bugün kapalı kutu olmayın ve duygularınızı onlara göstermekten vazgeçmeyin. İş alanlarınızda ilginç gelişmeler ve şanslar oluşacak.




Başak Burcu: Yakın çevrenizle bir arada olmanın keyfini çıkartacaksınız. Duygularınızı mümkün olduğunca kendinize saklayacak ve etrafınızdaki olaylara soğukkanlılıkla yaklaşacaksınız.




Terazi Burcu: Bugün çevrenize umut ve güzellik dağıtabilirsiniz. Yine de gün içinde parasal konularla ilgili ciddi kararlar ve konuşmalar gündeme gelebilir. Belki de kararsızlığınızı ailenize danışarak yeneceksiniz.




Akrep Burcu: Bugün hayatınızı ilgilendiren konularda kafa patlatabilir, yapacaklarınızla ilgili olarak kendinizi biraz yalnız hissedebilirsiniz. Olayları ciddi tarafından algılamaya meyilli olacaksınız.




Yay Burcu: Bugün ruhunuzla konuşmak ve sorunlarınızı, içinizde tuttuklarınızı anlatmak derdindesiniz. Sizin kontrolünüz dışında gelişen her tür olaya karşı ciddi bir tutum takınıyorsunuz.




Oğlak Burcu: Bugün arkadaşlarınıza karşı eğlenceli ve keyifli olmaktansa daha ciddi ve soğuk bir tavır sergileyebilrisiniz. Özel hayatınızdaki güzellikleri göz ardı etmeyin. Sevdiğiniz insan sosyal çevrelerde keyfinizi arttırabilir.




Kova Burcu: Yapmanız gereken işleriniz varsa ciddi olacaksınız. İş ve para konularında şansınız yüksek artık kafanızdan olumsuzluklar üretmekten vazgeçin. Biraz daha kendinizi harekete geçirin.




Balık Burcu: Bugün hayatınızı ve yaşadıklarınızı gözden geçirirken, bazı noktalarda ciddi ve karamsar olabilirsiniz. Aşk hayatınızın size öğreteceği çok güzel şeyler olabilir, kendinizi açın.









İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR