Bugün güneş- neptün birleşimiyle, enerjimiz düşük çalışabilir. Başkalarına yardım etme isteğimiz yüksek akacak, diğer insanlarla bir arada olma, paylaşım arttırma etkilerimiz yüksek. Alerjilere ve enfeksiyonel hastalıklara karşı vücut direncimiz düşük olabilir. Önemli görüşmelerde gerçekçilikten uzaklaşmadan adımlar atmaya çalışalım.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; iradeli, güçlü, yönetici, yetenekli, enerjik bir insansınız. Girişimci ve çalışkan yönünüzle iş ve ticaret hayatınızda başarılar kazanabilirsiniz. Aşırı savurganlık bazen hatalar yapmanıza neden olabilir. Özel hayatınızda kararlarınızı mantıkla değil, duygularınızla vermeli, bu konularda kendinizi açmalısınız. Bu sene, yılın ikinci yarısında şanslı bir döneme giriş yapacaksınız.




Koç Burcu: Bugün diğer insanlara yardım etmek ve onlar için bir şeyler yapmak ruhunuzu hafifletebilir. Oldukça yaratıcı etkiler altındasınız ve içinize doğanlar tek tek gerçekleşiyor. Aile hayatınız size huzur verebilir.




Boğa Burcu: Sosyal ortamlarınızda ve arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde onlara yardım etmek ve fedakarlıklarda bulunmak öne çıkabilir. Organizasyonlara dayalı işlerinizde yaratıcı etkileriniz yüksek olacak.




İkizler Burcu: İş ve kariyerinize yönelik işlerinizde size yardım eden insanlarla karşılaşacağınız gibi, sizde etrafınızdakilere yardım etmekten çekinmeyeceksiniz. Maddi konularda şanslısınız.




Yengeç Burcu: Daha az tanıdığınız insanlardan işleriniz adına yardımlar göreceğiniz bir süreçtesiniz. Siz de uzak çevrenizdeki insanlara elinizden gelen yardımı yapmaya hazırsınız.




Aslan Burcu: Ortaklaşa para alanlarınızda bazı dağılmalar ve çözülmeler görülebilir. Önemli parasal işlerinizde gözünüzü dört açmaya özen gösterin. Hissettikleriniz bugün doğru çıkacak.




Başak Burcu: Sevdiğiniz insanın hayatında bazı çözülmeler ve karmaşalar oluşabilir. Bu dönemde ona destek olmalı ve elinizden geldiğince yardımlarınızı ondan esirgememelisiniz.




Terazi Burcu: İş alanlarınızda bugün gelecek herhangi bir teklife gerçekçi gözlerle yaklaşmayı denemelisiniz. İş alanlarınızda fedakar ve iyiliksever yaklaşımlarınız diğerleri tarafından takdir görebilir.




Akrep Burcu: Aşk hayatınızda gerçekleri görmekten uzaksınız ve bugün kendinizi aşık olduğunuz insana adayabilirsiniz. Sanatsal işlerinizde yaratıcılığınız size kazandıracak.




Yay Burcu: Ev ve aile alanlarınızda size yardım edecek bir insan bugün devreye girebilir. Siz de ailenize kıyamayacak ve onlar için elinizden geleni ardınıza koymayacaksınız. Özellikle para konularında.




Oğlak Burcu: İletişime dayalı işlerinizde yardımsever etkileriniz çok yüksek. Bu yüzden kullanılmaya ve yanlış yönlendirilmelere açıksınız. Sevdiğiniz insandan alacağınız tavsiyeler işinize yarayabilir.




Kova Burcu: Bugün paraya dayalı işlerinizde gerçekçi adımlarla hareket etmeye özen gösterin. Başkalarının düşünceleri sizi yanlış yönlendirebilir. Başkalarına yardım etmek isteyeceksiniz ama abartmamaya çalışın.




Balık Burcu: Kişisel hayatınıza yön vermekte zorlanıyorsunuz. Kafanız bir çok açıdan karışık olabilir. Aşk hayatınızda bir insan size kalbini açabilir. Oldukça yaratıcı ve sezgisel bir dönem içindesiniz.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR