Haftaya Ay Aslan burcundayken başlayacağız ama 10:40 Ta Ay Başak burcuna geçecek. Bu yüzden bu saate kadar önemli işler yerine bitirilmesi gereken işlerimizin üzerine eğilebiliriz. Salı günü oldukça şanslı ve fırsatlı birgün. Gelecek planlarımızı oluşturabilir, seyahat, eğitim,öğrenim, iletişim alanlarında şanslara sahip olabiliriz. Perşembe günü Kadın, erkek ilişkilerimizde sorunlar yaşanabilir. Güneş yengeç burcuna geçiyor, duygusal, empatik ve savunmacı yönlerimiz ön plana çıkmaya başlayacak. Yaratıcılığımız artarken Cumartesi günü kafamıza takılacak olan düşüncelere dikkat edelim.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız, olumlu, maceraperest, zeki bir insansınız. Mantıklı konu ve olaylar ilginizi daha fazla çekiyor. Hareketli yönlerinizi ve iş hayatınızı dengeli tutabilmek için sağduyulu davranmayı öğrenmelisiniz. Bu sene, fırsatlarınız yüksek olacak. Şanslısınız.

Koç Burcu: İş yükünüz, günlük koşturmalarınız öğle saatlerinde öne çıkarken iş sorumluluklarınızı kolayca halletmek ruhen sizi rahatlatabilir. Arkadaşlarınız ve çevrenizden yana halletmeniz gereken konulara daha etkin ve rahat bir şekilde yaklaşacaksınız.

Boğa Burcu: Hayata eğlenceli ve biraz rahat açıdan bakacak değişimleri bu haftabaşı daha rahat karşılayacaksınız. Özel hayatınızda bu hafta şanslı etkileşimler devrede olurken hayatı karşınıza geldiği gibi yaşayın, sakın ıskalamayın.

İkizler Burcu: Yakın çevrenizin konuları haftabaşında hala gündeminizde yer alabilir. Öğleden sonraysa ailenizi ve yuvanızı önemseyeceksiniz. Maddi konularda işlerinizin karşılığını bu hafta alabilir ve istediğiniz sonuçların karşınıza geldiğini görebilirsiniz.

Yengeç Burcu: İletişiminiz bu haftabaşı hızlı olurken, sevdiklerinize ayıracağınız vakit, onlarla beraber yapacağınız planlar duygusal olarak sizi mutlu edebilir. İş alanlarınızda parasal olarak halledilmesi gereken konulardan ziyade kendi cebinize girecek olan parayla ilgilenmelisiniz.

Aslan Burcu: Kendinize ayıracağınız vaktinizin ve isteklerinizin size ne kadara mal olacağını düşünerek haftanız başlıyor. Ailevi konularda karşınıza gelecek olan seçenekler sizi desteklerken, geçmişte yaşanan olayları göz ardı etmeden kararlarınızı oluşturun.

Başak Burcu: Kendi keyfinizi arttıracağınız, alacağınız haberlerle heyecan yaşayacağınız bir haftaya başlıyorsunuz. Sosyal çevrenizle beraber yapacağınız işlerinizde güzel fırsatlar karşınıza gelebilir. İş alanlarınızda parasal kayıplarınız varsa durumları iyi gözlemleyin.

Terazi Burcu: Birkaç gün boyunca işleriniz ve yapacaklarınız için daha iyi organize olmalısınız. Bu hafta yapacaklarınız hızlanırken üzerinizde hafiften bir tembellik hissedebilirsiniz. Önce aile işlerinizle başlayın ve sorumluluklarınızı yerine getirin.

Akrep Burcu: Fikirleriniz, idealleriniz önem kazanırken bu hafta çevrenizden ve özel ilişkinizden istediğiniz sonuçları almaya yatkın olacaksınız. Geleceğinizi şekillendiren önemli bir fırsat karşınıza gelebilir, bunun için hazır olmalı, işinizi şansa bırakmamalısınız.

Yay Burcu: Bu haftabaşı önemli verdiğiniz sözler varsa işlerinizde sorumluluklarınızla ilerleyeceksiniz. Sabah saatlerinde koşullar sizi desteklemese bile öğle saatleri gibi işlerinizde açılmalar ve rahatlamalar yaşayabilirsiniz.

Oğlak Burcu: Maddi konular sabah saatlerinde aklınızı kuracalayabilir. Önemli kararlarınızı öğleden sonraya bırakmanız olayları daha geniş bir çerçeveden görmenizi sağlayacak. Sizi az tanıyan insanlarla işbirlikleriniz gün geçtikçe oturuyor ve gelişiyor.

Kova Burcu: Bu aralar iletişiminizde kendinizi istediğiniz gibi ifade edemeyebilirsiniz. Kafanızda bir sürü plan olmasına rağmen hangi yönün sizin için en doğrusu olduğunu kestiremiyorsunuz. Özel ilişkilerinizden istediğiniz destekler çıkabilir.

Balık Burcu: Sabah saatlerinde daha çok yapılması gereken işleriniz devrede olurken öğleden sonraysa işlerinizde diğer insanlardan tavsiyeler ve görüşler alabilirsiniz. Bu hafta geleceğinizi yönlendirirken karşınıza gelecek olan fırsatları iyi değerlendirin.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR