Bugün ve yarın Ay İkizler burcunda olacak. Üst solunum yollarımız uyarılıyor. Beslenmede Yağ günleri olduğundan, bedenimiz bugünlerde yağlı yiyecekler tüketme ihtiyacı hissedebilir. Yeni insanlarla tanışmak ve bağlantı kurmak için harika bir iki gün. Kollektif zaman geçirmek, sosyal olmak, eğlenceli ortamlarda bulunmak, kısa seyahatler, konferans, seminer, tanıtımlar için bu tarihlerden yararlanın. Hızlı gelişmeler hayatımızda yer edebilir.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugünn ve yarın Ay İkizler burcunda olacak. Üst solunum yollarımız uyarılıyor. Beslenmede Yağ günleri olduğundan, bedenimiz bugünlerde yağlı yiyecekler tüketme ihtiyacı hissedebilir. Yeni insanlarla tanışmak ve bağlantı kurmak için harika bir iki gün. Kollektif zaman geçirmek, sosyal olmak, eğlenceli ortamlarda bulunmak, kısa seyahatler, konferans, seminer, tanıtımlar için bu tarihlerden yararlanın. Hızlı gelişmeler hayatımızda yer edebilir.

Koç Burcu: Yapacaklarınız konusunda en ufak bir şüpheniz yok ve bugün sabah saatleri itibarıyla hızlı yol almak isteyeceksiniz. Öğleye kadar düşüncesiz para harcamalarından uzak durun. İletişiminiz artarken, çevrenizdeki insanları örgütlemesini bileceksiniz.

Boğa Burcu: İnatçılığınız ve önemli konuları içinize atmanız özel hayatınızda sizi zorlayabilir. Düşündüklerinizi sevdiğinize aktarmanın bir yolunu bulmalısınız. Maddi konularda bugün duygularınızı takip edecek sağlam adımlarla ilerleyeceksiniz.

İkizler Burcu: Sabah saatleri itibarıyla hareketleneceksiniz. Sosyal çevrenizle beraber yapacağınız etkinlikler ve planlar gün içinde devrede olacak. Çevrenizden alacağınız fikirler işinize yarayabilir. Kendi bildiğinizden şaşmayın.

Yengeç Burcu: Oldukça yoğun geçen günlerinizin ardından hala hareketliliğiniz devam etse bile, kendi köşenize çekilmek isteyebilirsiniz. Bugün çevrenizden önemli kararları size bırakmasını isteyebilirsiniz. İçsel streslerinizi kimseye çaktırmayın.

Aslan Burcu: Sabah saatleri itibarıyla içinizdeki gezme ve eğlenme çoşkusu artabilir. Değişik yerlerden ve ortamlardan faydalanabilirsiniz. Sağlığınız veya iş hayatınızla ilgili kafaya taktığınız sorunları ancak eğlenceli bir yönden ele alırsanız rahatlıyorsunuz.

Başak Burcu: Bugün elden geçirilmesi gereken parasal kararlarınızda işler hızla ilerlemeyebilir. Sabah saatleri itibarıyla iş alanlarınızda yapılması gerekenleri ele alabilirsiniz. Sizi sıkıştıran koşullara karşı daha rahat tavırlarla ilerlemelisiniz.

Terazi Burcu: Diğer insanlarla yolunuzda ilerlemek istediğiniz bugünlerde karşı tarafa çok fazla taviz vermemelisiniz. Gezmeye, farklı ortamlara açılmaya ihtiyacınız olabilir. Gelecek planlarınızı yaparken, konuşmalarınızın daha net olmasına çalışmalısınız.

Akrep Burcu: Yapılması gerekenler ve iş alanlarınızın iyi bir düzene ihtiyacı olabilir. Diğer yandan parasal işlerinizin de üzerine eğilmelisiniz. Bugün bazı planladığınız işlerinizde aksiliklere hazır olmalısınız. Bazı planlarınızı gözden geçirmelisiniz.

Yay Burcu: Sabah saatleri itibarıyla enerjiniz yükseliyor ve özel hayatınızda sevdiğiniz insanın fikirlerine ve düşüncelerine önem verebilirsiniz. Her ne kadar birbirinizi yanlış anlamaya meyilli olsanız bile, net ifadeler sevdiğinizle keyifli zamanları karşınıza getirebilir.

Oğlak Burcu: Rutin iş hayatınız ve ailevi konular bu aralar sizi yormuş veya aşağıya çekmiş olabilir. Ailenizde hoşunuza gitmeyen konuları bugün dile getirirken sakin olun. Kafanızda oluşturduğunuz planlardan onların haberi olmayabilir, bunu göz önünde bulundurun.

Kova Burcu: Kafanıza takılan konulardan sıyrılıyorsunuz, birkaç gün boyunca oldukça hareketli ve eğlenceli davranamacaksınız. İletişimsel işlerinizde yaratıcılığınızı konuşturabilir, verimliliğinizi arttırabilirsiniz. Zor olan şeyleri kafanıza takmamalısınız.

Balık Burcu: Aile hayatınıza vakit harcayacak, ihmal ettiğiniz konulara birkaç gün boyunca odaklanacaksınız. Yakın çevrenizdeki insanlara söz verirken bugün abartılı tavırlarınızla çok uçmadan sözler vermeye çalışın. İçiniz kıpır kıpır ve kafanızda bir sürü plan olabilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR