Haftaya Ay koç burcunda, girişimlerimize ve kendi kişisel alanlarımıza odaklanarak giriş yapıyoruz. Bu hafta fedakarlıklarımız ve anlayışımız artarken, diğer yandan kalıcı ve net sonuçlarla karşılaşabiliriz. Kalbimiz boşsa bu hafta kalbimizi birine kaptırmak, aşkın ve romantizmin peşinden gitmek önemli olacak. Sevdiklerimiz için yapabileceklerimiz önem kazanıyor.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; edebiyat, sanat ve müziği çok seviyorsunuz ama ticari ve maddi yeteneklerinizi de geliştirmeye çalışmalısınız. Sevdiğiniz işi yapmak sizin için önemli. Özel yaşantınızda kendinize daha fazla güvenmelisiniz. Bu sene, ortak parasal işlerinizin üzerine eğilebilirsiniz. Önemli iş anlaşmaları oluşabilir.




Koç Burcu: Bugün, duygusal olarak değişken ve farklı bir gün geçirebilirsiniz. Dinlenmeye ve rahatlamaya ihtiyaç duyduğunuz bu dönemde, değişik konu ve olaylar daha fazla ilginizi çekecek. Uzak yerlerden alacağınız haberler bu haftabaşı sizi heyecanlandırabilir.




Boğa Burcu: Haftanıza biraz isteksiz başlayabilirsiniz. Bilinçaltınızda, duygusal konularda iniş çıkışlarınız olabilir. Kendinize aşırı yüklenmemeniz gerekiyor. İş alanlarınızda güzel fırsatlar karşınıza gelirken önemli parasal işlerinizi bugün rahatlıkla halledebilirsiniz.




İkizler Burcu: Sosyal ortamlarda, arkadaş meclislerinizde duygusal olarak farklı bir gün sizleri bekliyor. Değişik davet veya organizasyonlar devreye girebilir. Size yardım eden insanlardan, eşinizden, çevrenizden gereken desteği ve yardımı göreceksiniz.




Yengeç Burcu: Bu haftabaşı iş ve kariyer alanlarınız oldukça aktif olacak. İş hayatınızda farklı duygu ve düşüncelerle hareket edeceksiniz. Toplum içinde kolay sıkılabilir ve değişik davranabilirsiniz. Yapılması gereken günlük işleriniz sizi harekete geçirebilir.




Aslan Burcu: Bugün, dış ortamlarda, daha az tanıdığınız insanların yanında farklı ve duygusal olarak değişik bir gün sizleri bekliyor. Seyahatlerde bir anınız bir anınıza uymayabilir. Size keyif veren işlerinizde harekete geçmek daha kolay olacak.




Başak Burcu: Bugünlerde daha çok ortaklaşa para konularınızın üzerine eğiliyorsunuz. Para ödemelerinde, vergi konularında sabırsız ve düşüncesiz hareket edebilirsiniz. Fırsatları gören biri olarak bugün aile hayatınız için yapılması gerekenler önem kazanıyor.




Terazi Burcu: Özel hayatınızda duygusal olarak çabuk karar değiştirmeye meyilli olabilirsiniz. Sevdiğiniz insanın hayatına göre hareket edeceksiniz. İş alanlarınızdaki yoğunluklarınız sizi yorsa bile, hayatın keyif veren yönlerinden de faydalanmasını bileceksiniz.




Akrep Burcu: Bugün, iş alanlarınızda yapmanız gerekenlere odaklanabilirsiniz. Duygusal olarak çabuk fikir değiştirmeniz, iş arkadaşlarınızın sizi anlamasını zorlaştırabilir. Başkalarına karşı daha açık davranarak iş krizlerinizi aşmanız mümkün.




Yay Burcu: Aşk hayatınızda farklı ve sıradışı duygular altında olabilirsiniz. Yine değişik aktiviteler veya sportif faaliyetler içinde bulunabilirsiniz. Parasal harcamalarınız devreye girdiğinde bu haftabaşında bazı duygusal yetersizlikler bu alanda sizi zorlayabilir.




Oğlak Burcu: Bu haftabaşı ev ve aile alanlarınızda değişken ve sabırsız bir ruh hali baskın olabilir. Evde vakit geçirseniz bile farklı işler içinde olmaya çalışın. Sevdikleriniz sizi anlamakta zorlanabilirler. İşlerinizi toparlamak ve istediğiniz yöne çekmek için bugün uygun şartları bulabilirsiniz.




Kova Burcu: Yakın çevrenizde iletişim halinde olacağınız insanlara karşı duygusal dengesizlikleriniz olabilir. Ani çıkışlarınız veya çabuk sıkılganlığınız insanların sizi anlamasını zorlaştırabilir. Sosyal ortamlarınızdaki hareketlilik iş konularında hızlı geri dönüşler almanızı sağlayacak.




Balık Burcu: Bugün, parasal konularda beklenmedik tavırlar sergileyebilirsiniz. Paraya bakış açınızda değişik ve farklı davranabilirsiniz. Kararsızlıklarınızın artacağı bu dönemde iş ve kariyer oluşumlarınıza daha etkili bir biçimde yer açmalısınız

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR