Haftaya Ay Terazi burcunda ilişkilerimize ve ortaklı işlerimize odaklanarak giriş yapıyoruz. Bu hafta Geçmiş konu ve olaylara odaklanacak, eski sorunların köküne inecek ve anlaşmazlıkları çözüme kavuşturacak enerjiyi kendimizde bulacağız. Haftasonu oldukça keyifli ve esnek enerjiler devrede. Farklı ve değişik olan herşey daha fazla ilgimizi çekebilir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız, şanslı, popüler, iş alanında ileri görüşe sahip bir insansınız. Güçlü insanlar ve ortamlardan her daim yardım göreceksiniz. Önemli başarılar kazanacaksınız ama bu başarılardaki tutumunuzun özel hayatınızı olumsuz etkilemesine izin vermeyin. Bu sene, eski konuları yeniden düzene sokacak, yeniliklere açık olacaksınız.




Koç Burcu: Bugün, özel hayatınızda duygularınızı göstermekte zorlanabilir, sevdiğiniz insanın sizi anlamadığı hissine kapılabilirsiniz. Hayatınızda yerine oturtmanız gereken bir sürü alan olabilir. Yine de parasal konularda güzel gelişmeler altındasınız.




Boğa Burcu: Bu Pazartesi, iş konularına kafanız takılı olabilir, çalışanlar iş hayatlarında şanslı etkiler altında olacak. Geleceğinize yönelik adımlarınız hızlanırken kafanıza takılan konuları halletmek için bu hafta kolları sıvamalısınız.




İkizler Burcu: Kendinizi gün içinde bir çok açıdan keyifli hissedebilirsiniz. Hobilerinize ve keyfinize vakit ayıracaksınız. Özel hayatınızda gerçekçilik ön planda olacak. Çocuklarınızla ilgili konularda hayatın sizi aşağıya çekmesine izin vermeyin.




Yengeç Burcu: Özel hayatınızda aile ortamlarınızda sevdiklerinize daha fazla vakit ayıracak, güvenliğinizi önemseyeceksiniz. İş ve hizmet alanlarınızda hala çözüme kavuşması gereken konular olabilir, bu hafta bu alanlarınızın üzerine düşmelisiniz.




Aslan Burcu: Özel hayatınızda veya iş alanlarınızda güzel ve sevindirici haberler alabilirsiniz. Yakın çevrenizle yapılacak planlar, gününüzü istediğiniz gibi geçirmenize neden olabilir. Aşk hayatınızda bu hafta eski konuşmaların sonuçları karşınıza gelebilir.




Başak Burcu: Sevdiklerinize dair harcamalarınızda gerçekçi davranmayı elden bırakmamalı ve sadece ihtiyaçlarınıza yoğunlaşmalısınız. Eğlenceli ortamlarda gözler sizin üzerinizde olabilir. Bir yandan da bu hafta aile hayatınızda bazı konuların üzerinden geçeceksiniz.




Terazi Burcu: Duygularınızı istediğiniz alanlara kanalize etmeye özen gösterin. Sizi harekete geçirecek insanlarla işbirliği içerisine girmekten korkmayın. Bu Pazartesi güzel etkileşimler devrede olurken, tüm hafta iletişiminizi hızlandıracaksınız.




Akrep Burcu: Geçmişi anmak, bazı olayları gözden geçirmek ön plana çıkabilir. Enerjinizi daha çok ailevi konulara yönlendirebilirsiniz. Bu hafta maddi konularda daha önceden konuşulmuş konuları ve işleri gözden geçireceksiniz.




Yay Burcu: Parasal uğraşlarınız bu dönem ön planda olmasına rağmen, siz daha çok sevdiğiniz dostlarınız ve arkadaşlarınıza kanalize olmak isteyebilirsiniz. Sosyal ortamlarınızdaki duygusal bağlarınız, kendi hayatınızdaki önemli işlerinizde güzel destekler sağlayabilir.




Oğlak Burcu: Kendinizi iletişim halinde olacağınız insanlar arasında çok iyi hissedeceksiniz. Sahip olduklarınız sizi mutlu edecek. İnsanlardan takdir toplamak isteyebilirsiniz. İş alanlarınızda doğru ilişkilerin işinize yaradığını bu Pazartesi göreceksiniz.




Kova Burcu: Parasal konularda güzel etkileşimler, zorlandığınız konuları rahat geride bırakmanızı sağlayacak. Farklı ortamlar ve yerlerde bulunmak isteyebilirsiniz. Temiz hava almaya ihtiyacınız olabilir. Duygu iniş çıkışlarınızı bu Pazartesi iyi kontrol etmelisiniz.




Balık Burcu: Hayatınızda olumlu gelişmeler de yaşanıyor ve siz kendinizi şanslı bu açıdan şanslı hissetmelisiniz. Arkadaşlarınızla olan diyaloglarınızda karşı tarafın düşüncelerini küçümsememelisiniz. Eski konu ve olayları bu hafta tamamlamaya çalışın.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR