Bu Cumartesi Ay Akrep Burcunda dolaşıyor; Algımız ve hislerimiz gün boyunca güçlü çalışabilir.. Neptünden gelen etkilerle fedakar, anlayışlı, romantik ve hassas etkilerle hareket edebiliriz. Güçlü etkilerle çevremize ve sevdiklerimize karşı sözlerimiz iğneleyici ve yaralayıcı olabilir. Derine gitmek istediğimiz konularda rahatlıkla harekete geçebiliriz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; açıksözlü, çekici, rahat, spora düşkün, aktif bir insansınız. Karşı cinsi kişisel çekiciliğinizle etkilemeniz çok normal. İnsanların direkt yüzüne konuşmayı seviyor, seyahatten hoşlanıyorsunuz. Bu sene, şans kapılarınız açık yalnız olayların üzerine fazla titiz ve mükemmelliyetçi bir şekilde yaklaşmamaya çalışın.




Koç Burcu: Diğer insanlara maddi manevi yarddım etme isteğiniz bugün devreye giriyor. Yakın çevrenizdeki insanlarla temasınızı arttıracaksınız yalnız onlarla olan paylaşımlarınızda sıkıntılara dikkat. Özel hayatınızda duygularınızı göstermekten korkmayın.




Boğa Burcu: Özel hayatınızda keyifli ve yardımsever etkiler önem kazanacak. Bir yandan da sahip olduklarınızı önemseyeceksiniz. Aşk hayatınızda paylaşımcı yanlarınızı daha fazla öne çıkarmalısınız.

İkizler Burcu: İş hayatınızdaki yardımsever ve fedakar etkileriniz bugün ortaya çıkabilir. Ya da toplumsal konularla daha fazla ilgilenebilirsiniz. Aile hayatınıza enerjinizi harcamak zorunda kalmanız bugün bazı planlarınızı uygulamanızda sizi zorlayabilir.

Yengeç Burcu: Aşk ve eğlence hayatınız için fedakar, yardımsever ve şefkatli tavırlarınız bugün ortaya çıkmaya başlıyor. Olaylara dar bakış açınızla yakınçevrenizdeki kişilerle anlaşmak kolay olmayabilir.

Aslan Burcu: Bugün devreye giren yardımsever, fedakar etkileriniz ailenize her konuda yardım etmeyi karşınıza getirebilir. Sosyal ortamlarınızda para konuşmaları veya kuracağınız ilişkiler sizi tatmin etmeyebilir.




Başak Burcu: Bugün özel hayatınızda sevdiğiniz insana karşı ve yakın çevrenize karşı şefkatli ve yardımsever tavırlar içine gireceksiniz. Göz önünde olacağınız yerlerde ve iş alanlarınızda kendi kafanıza göre davranma isteğiniz yoğun olacak.




Terazi Burcu: Bugün yapılması gereken günlük işlerinizde fedakar, yardımsever etkiler devrede olacak. Enerjinizi daha sağlam ve kuvvetli tutmanız gerekebilir. Uzakta bulunan insanlarla aynı duyguları paylaşmak kolay olmayacak.




Akrep Burcu: Bugün bazı fedakarlıklar ve sevgi dolu yaklaşımlar hem sevgi de hem de çocuk konularında devrede olabilir. Onları kendinizden daha fazla düşünebilirsiniz. Maddi konularda iyi hesaplamalara ihtiyacınız var.




Yay Burcu: Ailenize ve sevdiklerinize yapacağınız yardımlar, fedakarlıklar bugün devrede olacak. Ev ortamlarınızda enerjinizi yüksek ve kuvvetli tutmalısınız. Dışarıda bulunacaksınız sevdiğiniz insanla anlaşmazlıklar oluşabilir.




Oğlak Burcu: Bugün arkadaşlarınızla olan bağlantılarınızda ve yakın çevrenize karşı fedakar ve anlayışlı olacaksınız. Onlara karşı yumuşak karnınız devrede olabilir. Seyahat halindeyseniz, yapmanız gereken bazı işler gözünüzde büyüyebilir.




Kova Burcu: Bugün toplumsal konularda yardımseverliğiniz, fedakarlıklarınız önem kazanıyor. Yapılması gereken işlerinizde enerjinizi bir türlü istediğiniz gibi toplayamayabilirsiniz. Maddi konularda eğlence hayatınız için harcamalar oluşabilir.




Balık Burcu: Bugün uzakta bulunan akrabalarınız ve daha az gördüğünüz insanlara karşı fedakar ve yardımsever etkileriniz devreye girmeye başlıyor. Özel hayatınızda sevdiğiniz insana karşı sevginizi göstermekten korkmayın.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR