Güne ay ikizler burcundayken daha hareketli, konuşkan ve sosyal etkilerle başlayabiliriz. Öğleden sonraya kadar hızlı ve aktif bir şekilde kısa vadeli tamamlanması gereken işlerimizin peşine düşebiliriz. Önemli işlerden akşam saatlerine kadar kaçınalım. Akşam saatlerinde daha çok ailevi konulara yönelebiliriz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; özel hayatınızda şanslı ve mutlu bir insansınız. Çok fazla göstermediğiniz liderlik yeteneğinizle ve özgün tarafınızla büyük başarılar kazanmaya meyillisiniz. Bu sene, aşk hayatınızda kendinizi şanslı hissedebilirsiniz.




Koç Burcu: Güne iletişiminiz yüksek başlayacaksınız. Halletmeniz gereken işleriniz ve randevularınıza vaktinizi harcayabilirsiniz. Öğleden sonraysa ilgi alanınızı evinize yönlendireceksiniz. Gecenizi evinizde geçirebilir ya da ailenizle bir arada olabilirsiniz.




Boğa Burcu: Güne para işlerinizi hallederek başlamak isteyebilirsiniz. Yarım kalmış işlerinizi tamamlamaktan geri durmayacaksınız. Öğleden sonra iletişim trafiğiniz hızlanıyor, yakın çevrenizle akşam saatlerinde yapacağınız planlar sizi yerinizde tutmayacak.




İkizler Burcu: Bugün , tamamen kendi isteklerinize odaklı olabilirsiniz. Aktif ve sinirli yapınızı biraz dengelemeniz huzurunuz için önemli olacak. Öğleden sonra parasal konular hızlanabilir. Bir para görüşmesi sizi heyecanlandıracak.




Yengeç Burcu: Bugün, geri planda duracağınız bir gün olabilir. Sabah saatlerinde gayet sakin geçen saatlerin ardında öğleden sonra oldukça hareketli ve keyifli bir gün olabilir. Kendi istekleriniz, alışveriş ve gezmek öne çıkabilir.




Aslan Burcu: Bugün önemli bir davet veya organizasyonun parçası olabilirsiniz. Arkadaşlarınızla olmak isteyebilirsiniz. Öğleden sonraysa daha çok sakinlik ve huzur arayışı içinde olabilir, daha fazla kendi alanlarınıza yönelebilirsiniz.




Başak Burcu: Bugün tamamen iş odaklı olabilirsiniz. Göz önünde olunacak yerlerde daha fazla vakit harcayacaksınız. İş anlamında da geçmişte konuşulanlar yeniden ortaya çıkabilir. Öğleden sonra sosyal ortamlarınız hareketlenmeye başlayacak.




Terazi Burcu: Sabah saatlerinde dış ortamlarda bulunmak, daha az tanıdığınız insanlarla olmak isteyebilirsiniz. Öğleden sonra daha çok iş hayatınıza vaktinizi ayıracaksınız. Önemli bir iş konuşması akşam saatlerinde keyfinizi yerine getirebilir.




Akrep Burcu: Ortak parasal konularınızı sabah saatlerinde halledebilirsiniz. Yine de çok büyük parasal işlere kalkışmamalısınız. Öğleden sonra dış ortamlar içinde olmaktan keyif alacaksınız. Seyahat veya gezi planlarınız bu dönem sizi heyecanlandırıyor.




Yay Burcu: Bugün, birebir ilişkileriniz, aşkınızla olan bazı konular hayatınızın merkezinde olabilir. İşlerinizi daha çok karşı tarafın üzerine yıkabilirsiniz. Öğleden sonra uğraşılarınız ortaklaşa para konularına kayabilir. Bazı şeyleri kendinize saklayacaksınız.




Oğlak Burcu: Gününüz yapılması gereken rutin işlerinizle başlayabilir. Kafanızı kurcalayan ve bitirmeniz gereken işlerinizin üzerine eğilmelisiniz. İş alanlarınızın etkileri öğleden sonra yerini daha özel konulara bırakabilir.




Kova Burcu: Gününüze oldukça rahat ve eğlenceli olarak başlayacaksınız. Kreatif işlerinizde kafanıza takılan işlerinizi halledebilirsiniz. Akşam saatlerinde alacağınız bir haber veya görüşme talebi sizi fazlasıyla mutlu edebilir.




Balık Burcu: Ailevi konular kafanızı fazlasıyla kurcalıyor. Öğleden sonra aşk hayatınız veya hobileriniz önem kazanmaya başlayacak. Akşam saatlerinde yapacağınız bazı konuşmalar sizi huzurlu ve mutlu kılabilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR