Bu Cumartesi dolaşım sistemimiz uyarılıyor. Astrolojide, Kova burcu, dolaşım sistemi, baldır, bacak, ayak bileği, topukları temsil eder. Acil olmadıkça bugün hassas olan bu organlarımıza yüklenmemeliyiz. Genel anlamda; yeni insanlarla tanışmak, kaynaşmak, arkadaşlıklar edinmek, sosyal olmak, kendimizi dışarı atmak, gezmek ve paylaşmak, için bugünden faydalanalım.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; zeki, parlak, sezgi gücü kuvvetli, düşünce anlamında huzursuz ve fevri bir insansınız. Sezgilerinizi hayatınızın her alanında kullanmalı, önemli kararlarınızı buna göre vermelisiniz. Bu sene, kadersel etkiler hayatınızda daha fazla yer edebilir.




Koç Burcu: Bugün iş alanlarınızda, günlük hayatınızın dışına çıkmak, değişik ortam ve yerlerde bulunmak ve takılmak isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınız ve kendinizi yanlarında rahat hissettiğiniz insanlarla değişik planlar yapabilirsiniz.




Boğa Burcu: Bugün, sosyal ortamlarınızda yardımsever yanlarınızla hareket edeceksiniz. Kafanıza gelen planları uygulamak için, iş ilişkilerinizde biraz daha açık olmanız gerekebilir. Paylaşımlarınızı arttırmalısınız.




İkizler Burcu: İçinizden geldiği gibi davranacak ve değişimlerden keyif alacaksınız. Herşeyi anlayışla karşılayacağınız bir gün olabilir. Dış ortamlarda farklı konu ve olaylar sizi gaza getirebilir.




Yengeç Burcu: Eşiniz veya sevdiğiniz insanla maddi konularda farklı bir iletişim içine girebilirsiniz. İş alanlarınızdaysa diğer insanların desteğini üzerinizde hissedeceksiniz. Seyahatlar, koşturmalar hayatınızda önemli.




Aslan Burcu: Şartlar başka insanların elinde olabilir, gün içinde buna göre davranmaya çalışın. İş alanlarınızda farklı ve değişik konu ve olaylara odaklanmayı isteyebilirsiniz. Değişimlere açık olun.




Başak Burcu: Özel hayatınızda günlük yaşantınızdan farklı bir şekilde davranmak isteyebilirsiniz. Sizi sıkan konu ve insanlardan uzak duracak, ilişkinize yeni soluk getirecek aktivitelerde bulunmak isteyeceksiniz




Terazi Burcu: Esneklik ve gerektiğinde plan değiştirme size çok şey kazandırabilir. Hayata aşkla bakacağınız bugün, özel yaşantınızdaki oluşumlar keyfinizi yerine getirecek.




Akrep Burcu: İşlerinizi evinizden halletmek isteyebilir veya evinizle ilgili işlerinizin üzerine düşebilirsiniz. Hayata karşı büyük bir yaratıcılıkla yaklaştığınız bugünlerde herşey sizin lehinize oluşuyor.




Yay Burcu: Bugün yakın çevre veya iletişim gerektiren alan ve konular daha fazla gündeminizde olacak. Sevdiklerinizle aktiviteler yapabilir veya iletişime dayalı işlerinizde yaratıcılığınızı konuşturabilirsiniz.




Oğlak Burcu: Neşenizi arttıracak kişilerle görüşmek öne çıkabilir, olumsuz hiç bi şey duymak ve dinlemek istemeyebilirsiniz. Yine bugün parasal konular kafanızı kurcalayabilir.




Kova Burcu: Yapacağınız işleri, parasal getirilerine göre değerlendirmek isteyeceksiniz. Yakın çevre iletişiminizin aktif olacağı bugünlerde, sadece kafanıza göre davranmak niyetinde olabilirsiniz. Güzel gelişmeleriniz var.




Balık Burcu: Bugün güne adapte olmakta zorlansanızda , hayatınızdaki bir çok şeyin sizin lehinize gerçekleştiğini görebilirsiniz. Gezmek, dolaşmak, hayatın keyfini çıkarmak etkili olabilir. Parasal gelişmeler sizi mutlu edebilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR