Bugün ve yarın Ay Kova Burcunda dolaşacak. Dolaşım sistemimiz uyarılıyor. Beslenmede Yağ günleri olduğundan, bedenimiz bugünlerde yağlı yiyecekler tüketme ihtiyacı hissedebilir. Ev işlerinde evi havalandırmak, temizlik yapmak, cam silmek uzun süreli etki sağlayacaktır. Ayrıca evcil hayvanların yaşam alanlarını temizlemek, elektronik ve teknolojik aletlerin temizlik ve bakımını yapmak olumludur.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; çözümcü, akıllı, iradeli, değişken, kararsız bir insansınız. Zaman zaman duygularınızdaki karışıklık sizin aklınızı bulandırabilir. Çabuk değişen yapınızla beraber olduğunuz insanları şaşırtmayı iyi beceriyorsunuz. Nerede, ne zaman davranacağınızı bilirseniz iş hayatınızda başarı sizi bekliyor olacak. Bu sene, hayatınızda önemli değişimler altındasınız. Şansınızı iyi değerlendirin.




Koç Burcu: Bu birkaç gün, sosyal çevreniz hareketlenmeye başlayacak. Ağır çalışma gerektiren etkili işleriniz için harekete geçebilirsiniz. Sosyal ortamlarda para konusunda tatminsizlikler yaşayabilirsiniz.




Boğa Burcu: Daha aktif bir gün sizi bekliyor. İş alanlarınız devreye girecek. Özellikle ortaklı işlerinizde yabancı insanlardan alacağınız desteklerle etkili davranacaksınız. Göz önünde olmak özel hayatınızda sizi zorlayabilir.




İkizler Burcu: Dış ortamlarınız aktif olmaya başlayacak. Seyahat, eğitime dayalı işleriniz devreye girebilir. Özellikle bugün , iş alanlarınızdaki sorumluluklarınız parasal olarak karşılığını alabilirsiniz.




Yengeç Burcu: Bugün, özel hayatınızdaki ağır sorumluluklarınız için sevdiğiniz insandan güçlü destekler göreceksiniz. Danışmanlıklardan, başka insanların tavsiyelerinden fayda sağlayabilirsiniz.




Aslan Burcu: Aile hayatınızdaki işlerinizi etkili bir biçimde organize edebileceksiniz. Yine de gün içinde özel hayatınıza vakit ayırmanız gerekebilir. Duygusal olarak kendinizi güçlü tutmalısınız.




Başak Burcu: Bu birkaç gün yapılması gereken günlük işlerinizin peşinden koşabilirsiniz. Yakın çevre sorumluluklarınız, kendi başınıza hareket etmenize engel olabilir. Biraz da kendinizi düşünün.




Terazi Burcu: Bu cumartesi, ailevi konularda maddi sorumluluklarınızla hareket edebilirsiniz. Eğlenceli ortamlar, çocuklarınızla olan iletişiminiz veya aşk hayatınızın detayları öne çıkmaya başlayacak.




Akrep Burcu: Bugün, aile ve ev hayatınıza yönelirken, ortaya koyacağınız güçlü iletişiminizle yapmak istediğiniz işleriniz için harekete geçebilirsiniz. Hemen demoralize olmamaya çalışın.




Yay Burcu: Bu birkaç gün yakın çevrenizle olan iletişiminiz öne çıkmaya başlayacak. Duyacağınız veya yaşayacağınız bazı olaylar hemen sizi aşağıya çekebilir. İyimserliğinizi bir kenara bırakmadan hareket edin.




Oğlak Burcu: Bugün, maddi konulara odaklı olabilirsiniz. Sosyal ortamlarınızda ağır işleriniz ve sorumluluklarınız için gereken gücü kendinizde bulabilirsiniz. Sakinliğe ihtiyacınız olabilir.




Kova Burcu: Kariyer hayatınızda sorumluluklarınızı kafanızda düşündüğünüz gibi etkili bir şekilde ortaya koyabilirsiniz. Sosyal işleriniz, gününüzü istediğiniz gibi geçirmeniz konusunda sizi zorlayabilir.




Balık Burcu: Bugün, sosyal çevrenizdeki insanlar, geleceğinize yönelik sorumluluklarınız konusunda sizi destekleyecekler. Arkadaşlarınızdan istediğiniz yardımı alacaksınız. Geçmişe odaklı olabilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR