Bu haftasonunda Venüs'ün düzelmesiyle birlikte artık ilişkilerimizde ve yaşadığımız bazı ilişki ve para sorunlarında rahat nefes almaya başlıyoruz. Ayrıca bu Pazar devreye giren güneş-plüton üçgeniyle, kimliğimizde güçlü yönlerimiz öne çıkabilir. Yine otorite sahibi insanlardan göreceğimiz destek yüksek olacak. Psikolojimizi çabuk düzeltebileceğiz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; duyarlı, zeki, çabuk etkilenen, araştırmacı, kararsız ve biraz huysuz bir insansınız. Politika, hukuk, yönetim ve araştırma isteyen işler tam size göre. Seyahat etmeyi ve yeni yerler görmeyi seviyorsunuz. Bu sene, güçlü insanlardan göreceğiniz destekler yüksek olabilir.




Koç Burcu: Bugün venüsün düzelmesiyle beraber hayattan, aşktan alacağınız keyif artmaya başlıyor. İlişki sorunlarınız geride kalmaya başlayacak ve rahatlayacaksınız. İş alanlarınızda patronlarınızdan göreceğiniz destek sizi yukarılara taşıyabilir.




Boğa Burcu: Venüsün düzelmesiyle beraber aile hayatınızda yaşadığınız bazı sorunların geride kaldığını görmeye başlayacaksınız. İş alanlarınızda var olan problemleri güzel ve anlayışlı bir dille çözümlemek işinize yarayacak.




İkizler Burcu: Bugün venüsün düzelmesiyle beraber sıkıntı yaşadığınız ilişkilerinizde rahat bir nefes almaya başlayacaksınız. Para kazançlarınızın artacağı bu dönemde, paranızı evinize ve ailevi konulara harcayabilirsiniz.




Yengeç Burcu: Venüsün bugün düzelmesiyle beraber maddi konularda, aile ve sosyal ortamlarınızda yaşadığınız sıkıntı ve sorunlar geride kalmaya başlayabilir. Güçlü iletişiminiz ilişkinizi güçlü ve etkili kılacak.




Aslan Burcu: Venüsün düzelmesiyle beraber yaşadığınız ilişki sorunlarınız geride kalmaya başlayacak, kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Maddi konularda eliniz güçleniyor, kafanızdaki projeler için iş hayatınızdaki önemli insanlardan destekleriniz olabilir.




Başak Burcu: Bugün venüsün düzelmesiyle beraber yaşadığınız ilişki ve parasal sorunlarınız geride kalmaya başlayacak. Etkili aşk olgusu, hayatınızı bir güneş gibi parlatabilir. Sevdiğinizden destek ve güç alacaksınız.




Terazi Burcu: Venüsün düzelmesiyle birlikte sosyal ortamlarınızda ve arkadaş ilişkilerinizde yaşadığınız bazı sorunların geride kaldığını görmeye başlıyorsunuz. Aile büyükleriniz ve ailenizdeki etkili kişiler sizi her anlamda destekliyorlar.




Akrep Burcu: Bugün venüsün düzelmesiyle birlikte kariyer ve iş alanlarınızda yaşadığınız sıkıntılar geride kalmaya başlayacak. Güçlü iletişim, sosyal yaşantınızdaki işlerinizde etkili hareket etmenize neden olabilir.




Yay Burcu: Bugün venüsün düzelmesiyle birlikte ilişkilerinizde sıkıntı yaşadığınız sorunlar geride kalmaya başlayacak, rahatlayacaksınız. Kariyerinizde güzel ve etkili destekler sağlayacağınız bir haftaya giriş yapacaksınız.




Oğlak Burcu: Bugün venüsün düzelmesiyle birlikte ortaklaşa parasal alanda yaşadığınız sıkıntılar ve sorunlar geride kalmaya başlayacak, artık rahatlayacaksınız. Güçlendiğiniz alanlarda hayat gelecek adına size yeni fırsatlar sunabilir.




Kova Burcu: Evlilik ve ikili ilişkilerinizdeki sorunlar bugün ve sonrası ortadan kalkmaya başlayacak. Kendi içinizde keşfettiğiniz güç, psikolojik olarak her tür sorunun üstesinden gelmenizi sağlayabilir.




Balık Burcu: Bugün venüsün düzelmesiyle birlikte iş alanlarınızda yaşadığınız ilişki sorunlarınında geride kaldığını görmeye başlayacaksınız. Özel hayatınızda veya ortaklı işlerinizde sosyal çevrenizdeki insanlar sizi destekliyorlar.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR