Bugün ve yarın Ay Oğlak burcunda dolaşıyor. Cilt ve kemiklerimiz uyarılıyor. Manikür, pedikür, ağda, epilasyon işlerine girişebilirsiniz. Ay küçüldüğü ve kapandığı için ağda ve epilasyonun etkisi kalıcı olur. Bugünlerde kemikleriniz için bol kalsiyum almayı ihmal etmeyin.Ayın kapandığını düşünürsek, iş konularında bugünlerde planlamalar yapmak, atağa geçmekten daha akıllıca olacak.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; kendinizi her anlamda zorlamayı seviyorsunuz. Politika, tartışma, kamu ve insanlarla ilgili her tür iş ve meslek size uygun olacaktır. Adalet sisteminiz çok gelişmiş ve insanlar arası dengeyi sağlamak sizin için çok önemli. Bu sene, birden fazla seyahat gündeme gelebilir. Değişik insanlardan farklı yerlerden fayda sağlayacaksınız.




Koç Burcu: Sabırsız yapınızla çevrenize karşı çabuk sinirlenebilir, kolay tepki verebilirsiniz. İş alanlarınızda beraber iş yaptığınız ve ilişkide olduğunuz insanlar üzerinde yönlendirmelerden, baskılardan uzak durun.




Boğa Burcu: Kafanızdaki düşünceleri kontrol etmek bugün kolay olmayabilir. Dış ortamlarda özenli olun. Dikkatli ve planlı davranmak ve buna göre çözümler üretmek yarar sağlayabilir.




İkizler Burcu: Maddi konularda üreteceğiniz çözümler şimdilik işinize yarayabilir ama bazı noktalarda belirli konulara takılıp kalmayın. Tutkularınız sizi bugün kıskançlık, yönlendirme ve baskı kurma gibi durumlara itebilir.




Yengeç Burcu: Cesaretli ve korkusuz adım atma bazı riskleri de beraberinde getirebilir. Özel hayatınız ve ortaklı işlerinizde güçlü isteklerinizle karşı tarafı yönlendirebilir veya partneriniz tarafından yönlendirilebilirsiniz.




Aslan Burcu: Bazen işleriniz konusunda takıntılı olabiliyorsunuz. Bugün manipüle etmeye ve edilmeye karşı dikkatli olun. Özel hayatınızla ilgili konularda, ortaklı işlerinizde, kolay hareket edeceksiniz.




Başak Burcu: Sevdiğiniz insan size karşı kozunu kullanabilir veya siz onu güçlü duygularla sıkıştırabilirsiniz. İş alanlarınız oldukça aktif ve çalışmaktan ve girişken davranmaktan kaçınmayacaksınız.




Terazi Burcu: Aile büyükleriniz sizi yönlendirebilir veya siz onları istediğiniz şekilde idare edebilirsiniz. Kıskançlık ve baskıya dikkat edin özellikle özel hayatınızda bir çuval inciri berbat etmeyin.




Akrep Burcu: Düşünceleriniz bazen tek bir konuya saplanıp kalabiliyor, yakın çevre iletişiminize bugün dikkat edin. Ailevi konularda başladığınız işi bitirmeye yönelik harekete geçebilirsiniz.




Yay Burcu: Parasal konularda ısrar ve yönlendirme yapmamaya çalışın, bu karşı taraf üzerinde ters tepebilir. İletişime, bilişime yönelik işlerinizde yararlı etkiler altındasınız. Yakın çevrenize karşı ani parlamalar gün içinde etkili.




Oğlak Burcu: Önemli görüşmeler ve konuşmalar gündeme gelebilir. Kendi hayatınızda bazı saplantılar, baskılar ve kıskançlıklar yaşamaya meyillisiniz. Önce kendi duygularınızı kontrol edin sonra özel hayatınıza yönelin.




Kova Burcu: Bazı şeyleri derinlemesine kurcalayacak ve rahat durmayacaksınız. Kendinize güvenen, ileri görüşlü ve enerjik yapınızla, hırsınızı birleştirecek, önemli işleriniz için harekete geçmek arzusunda olacaksınız.




Balık Burcu: Arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde baskıcı ve kıskanç tavırlardan kaçınmalısınız. Duyacaklarınız sizi heyecanlandırabilir. Düşünsel olarak yapmak istedikleriniz üzerine yoğunlaşabilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR