Bu çarşamba kadın-erkek ilişkilerimizde, duygusallık ve mantık arasında bocalayabiliriz. Olaylara çözümcü ve mantıklı yaklaşmak daha önem kazanabilir. Duygusal olarak iş odaklı olacağız ve güvensizliklerimiz gün içinde yüksek olabilir. Kolay sinirlenmelere açık bir gün geçirebiliriz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; hayalperest, kendini ifade etmekte zorlanan, güçlü, arzuları yüksek, mantıklı bir insansınız. Sevimli ve içten insanların yanında adeta bambaşka bir insan oluyorsunuz. Atletik bir insansınız bu yüzden spor hayatınızda önemli bir yer tutmalı. Bu sene, özel hayatınıza gereken özeni göstermelisiniz. İş alanlarınızda güzel fırsatlarınız olacak.




Koç Burcu: Kişisel istekleriniz ve bir yandan da yapmanız gereken işleriniz sizi zorlayabilir. Oldukça rahat etkiler altındasınız, bu yüzden de içinizden çalışmak gelmeyebilir. Çalıştığınız ortamlarda da sabırsız etkilerle hareket edebilirsiniz.




Boğa Burcu: Gitmeniz gereken yerler ve canınızın önemli işlerle uğraşmak istemeyişi sizi zorlayabilir. Zorlanarak gittiğiniz yerlerden ve ortamlardan çok iyi düşünceler ve hislerle dönebilirsiniz.




İkizler Burcu: Bugün, para harcamalarınız sosyal alanlarınızda sizi zorlayabilir. İş alanlarınızda önemli insanlardan yardım ve destek alabilirsiniz. Gizemli konu ve olaylar ilginizi çekecek.




Yengeç Burcu: Bugün, özel hayatınız veya ortaklı işlerinizde sürtüşmeler oluşabilir. Kalabalık yer ve ortamlarda dikkatli olmalısınız. Kendinizi geliştireceğiniz alanlarda şansınız yüksek.




Aslan Burcu: İş konularında takıntılı ve yönlendirici tavırlarınız, sizi daha az tanıyan insanlarla ilişkilerinizi zorlaştırabilir. Kendinizi biraz daha rahat bırakmalı, çevrenizi yönetmemelisiniz.




Başak Burcu: Aşk hayatınızda veya varsa çocuklarınızla olan ilişkilerinizde tutkularınızla ve biraz da sabırsızlıkla hareket edeceksiniz. Ortaklaşa yapılacak harcamalar sizi yorabilir.




Terazi Burcu: Bugün, aile hayatınızda karşı cinsi anlamakta zorlanabilirsiniz. İkinizin sorunlara aynı perspektiften bakmaması sorun yaratabilir. İnatçı davranışlarınızı bir kenara bırakmalısınız.




Akrep Burcu: İletişime dayalı işlerinizde bazı zorlanmalar oluşabilir. Yakın çevrenizdeki oluşacak planlar ve programlar, bitirmeniz gereken işleri gün içinde ertelemenize neden olacak.




Yay Burcu: Bugün eğlence ve aşk hayatınıza dayalı harcamalarınızda bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Aile hayatınızdaki bazı konuşmalar kendinizi güvende hissetmenize neden olacak.




Oğlak Burcu: Gün içinde, kişisel isteklerinizle, ailevi sorumluluklarınız çakışabilir. Bugün canınız eve girmek istemeyebilir. Kısa vadeli planlarınızı devreye sokmalı ve kafanıza göre davranmalısınız.




Kova Burcu: Bugün, canınız önemli işlerle uğraşmak istemeyebilir. Özellikle iletişim halinde olacağınız yakın çevrenizle anlaşmakta bazı zorlanmalar oluşabilir. Maddi konularda şansınız iyiye gidiyor.




Balık Burcu: Karşı cinsle ufak tefek anlaşmazlıklar yaşanabilir. Mantıklı ve duygusal yanlarınız çakışacak. Sosyal ortamlarınızda parasal konularda kendinizi güvende hissetmiyorsunuz.









İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR