Cumartesi, pazar Ay Kova Burcunda dolaşacak. Dolaşım sistemimiz uyarılıyor. Beslenmede Yağ günleri olduğundan, bedenimiz bugünlerde yağlı yiyecekler tüketme ihtiyacı hissedebilir. Ev işlerinde evi havalandırmak, temizlik yapmak, cam silmek uzun süreli etki sağlayacaktır. Ayrıca evcil hayvanların yaşam alanlarını temizlemek, elektronik ve teknolojik aletlerin temizlik ve bakımını yapmak olumludur.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; zeki, kavrayışlı, gayretli, çalışkan bir insansınız. Uğraşılarınız çok ve motive olduğunuz konularda engel tanımıyorsunuz. İnsanları gereksiz yere eleştirmekten vazgeçmeli, herşeyi kişisel algılamamasınız. Bu sene, davranışlarınıza çeki düzen verdikten sonra istediklerinizi gerçekleştirmek kolay olacak.




Koç Burcu: Bugün kalabalık ortamlarda ve sosyal çevre alanlarınızda kendinizi gösterebilirsiniz. Önemli görüşmeleriniz veya konuşmalarınız varsa detayları kafanıza çok takmamaya özen gösterin.




Boğa Burcu: Bugün iş alanlarınızda mantığınız yüksek çalışabilir. Göz önünde olmaktan mutluluk duyacaksınız. Aktif olacağınız bu bir kaç gün boyunca iyimserliğinizi elden bırakmayın.




İkizler Burcu: Bugün uzak çevrenizden akrabalarınızla bir araya gelebilir veya onlardan sevindirici haberler alabilirsiniz. Dış koşullara karşı oldukça hassas ve hareketli bir gün geçirebilirsiniz.




Yengeç Burcu: Bugün parasal konularda içinizden geldiği gibi davranmak ön planda olabilir. O yüzden adımlarınızı dikkatli atmalısınız. Kafanızdaki planları uygulamanın tam zamanı.




Aslan Burcu: Bugün özel konularda veya evlilik alanlarınızda kendinizi ortaya koymaktan çekinmeyeceksiniz. Baskın yanlarınızı dengelemeli ve sevdiğiniz insana mantıkla yaklaşmalısınız.




Başak Burcu: Kafanızı toplamak ve işlerinizi düzene sokmak konusunda isteğiniz bu Cumartesi yüksek olabilir. Yapılması gereken işleriniz için istediğiniz enerjiyi bugün rahat yakalayacaksınız.




Terazi Burcu: Bugün sanatsal veya yaratıcılığa dayalı bir işiniz varsa, oldukça keyifli bir gün olabilir. Aşk hayatınızda hisleriniz kolay çoşacak ve sevdiğiniz insanla aktivitelerde bulunmak isteyeceksiniz.




Akrep Burcu: Bugün ailesel konularda enerjiniz yüksek çalışabilir.Evinizde bulunmak ve dışarıya çıkmayı istemeyebilirsiniz. Yakın çevrenizi yapmak istedikleriniz konusunda ikna etmelisiniz.




Yay Burcu: Bugün zihinsel konularda istediğiniz performansı sergilemeniz kolay gözüküyor. Yakın çevrenizdeki insanları harekete geçirici bir özelliğiniz var ve yerinizde durmak istemeyebilirsiniz.




Oğlak Burcu: Bugün parasal konularda, oldukça istekli ve düşüncesiz adımlar atmaya meyilli olacağınızdan dikkatli olmalısınız. Hayattan alacağınız keyif giderek artıyor, kendinize güveniniz tam.




Kova Burcu: Bugün hayatınıza dair önemli konularda hareketli ve mantıklı yönleriniz devrede olacak. Aşk hayatınızda kendinizi mutlu hissedecek, sevdiğiniz insanla güzel paylaşımlar içinde olacaksınız.




Balık Burcu: Bugün biraz nostaljik bir gün geçirebilirsiniz. Canınız çok fazla bir işle uğraşmak istemeyebilir, hayalleriniz ve kafanızda kurduklarınız önemli olacak. Beklenmedik etkilere hazır olmalısınız.







İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR