Haftaya Ay aslan burcundayken aşka, keyfe, eğlenceye, riskli işlere veya çocuğumuzla ilgili konulara odaklanarak giriş yapıyoruz. Bu Pazartesi oldukça keyifli etkilere sahip birgün. Karşımıza çok önemli fırsatlar gelebilir. Salı günü mars oğlak burcuna geçiyor. Mars burada yüceldiği burçta olduğu için yaptırım gücü yüksektir. Bu dönemde işlerimiz konusunda iyi organize olacak, kendimizi kontrol edebileceğiz. Cumartesi günü terazi burcunda gerçekleşen yeniay la birlikte ilişkiler ve ortaklı işlerimizdeki adımlar ve başlangıçlarımız için güzel bir dönem başlıyor.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; arkadaşlarınız sizin için çok önemli ve özel hayatınızda sevdiğiniz zaman tam seviyorsunuz. Seçtiğiniz alanda tanınma şansınız çok yüksek. Şanslı bir insan olduğunuzdan hayatınız boyunca olumsuzluklar karşısında korunacaksınız. Bu sene, şansınız çok yüksek, her tür konuda fırsatlar yakalayacaksınız.

Koç Burcu: Evliliğe adım atmak, ilişkinizi güzelleştirmek ve bir üst aşamaya geçirmek için istekleriniz yüksek olacak. Bu dönemde yalnız kalmak istemeyecek, her tür adımınızda sizi destekleyecek bir partnerin varlığına şükredeceksiniz.

Boğa Burcu: Haftaya işlerinizle ilgili konularda şanslarla başlayacaksınız. İş hayatınızda da çok güzel bir teklif karşınıza gelebilir ve siz bu teklif sonucunda, gerçek anlamda istediğiniz o istikrarlı gelişmeyi, hayatınıza aktarabilirsiniz.

İkizler Burcu: Haftaya iyi etkilerle başlıyorsunuz. Ev, aile, yuva alanlarınızda kendi kimliğinizi iyi hissedecek ve bu şansı, aile hayatınızda yakalayacaksınız. Bir yandan da emlak, alım-satım işlerinde keyfiniz fazlasıyla yerinde olabilir.

Yengeç Burcu: Ev, aile ve yuva alanlarınızda çok güzel fırsatlarla karşılaşacaksınız. Keyfinize diyecek olmayacak. Karşınıza çıkacak bir gayrimenkul fırsatı, ailevi konularda sizi fazlasıyla mutlu edebilir.

Aslan Burcu: Haftaya şanslı etkilerle başlıyor olacaksınız. İletişim, satış, reklam, pazarlama, network, ulaştırma gibi işleriniz sizin kendinizi çok keyifli hissetmenize ve bu alanlarda göreceğiniz teklifler de hayatınızla ilgili önemli adımlar atmanıza neden olacak.

Başak Burcu: Karşınıza çok önemli bir para fırsatı, bir iş fırsatı gelebilir ve paranızın bu tarihten sonra çoğaldığını görebilirsiniz. Bu tarihe denk gelen işleriniz varsa kesinlikle hiç düşünmeden imzayı atın.

Terazi Burcu: Geleceğinizi ilgilendiren konularda çok güzel fırsatlar ve şanslar karşınıza gelebilir. Kendinizi mutlu, iyimser ve şanslı hissedeceksiniz. Merkür düzeldi ama hala biraz beklemekte fayda var, girişimde bulunmamalısınız.

Akrep Burcu: Hiç beklenmedik yerlerden güzel teklifler alabilirsiniz. Buna siz bile inanamayabilirsiniz. Yöneticiniz Plüton’un düzelmesiyle beraber bu tarihten sonra hayatınızı daha iyi koordine ediyor olacaksınız ve iletişimsel konularda da yaşadığınız sıkıntılar geride kalmaya başlıyor.

Yay Burcu: Sosyal çevrenizde keyifli etkiler altındasınız. İnanılmaz bir fırsat karşınıza gelecek ve bu fırsatla beraber sosyal çevrenizden aldığınız desteklerle geleceğiniz adına çok güzel bir kapı aralanabilir.

Oğlak Burcu: Kariyerinizdeki önemli fırsatlar, sanatsal işlerden gelebilir, aynı zamanda hukukla ilgili konuları barındırabilir. Gezilerle, sosyal olmakla, ilişkilerle alakalı bu şanslı ve fırsatlı dönemi en güzel şekilde değerlendirin.

Kova Burcu: Yabancılardan gelecek bir teklif; seyahat, eğitim, ticari teklif ya da medya teklifi sizi çok mutlu edebilir. Kendinizi göstereceksiniz ve bu teklifi en güzel şekilde değerlendirmek isteyeceksiniz. Kariyerinizde hızlı gelişmeler içine adım atıyorsunuz.

Balık Burcu: Parasal konularda karşınıza gelecek bir fırsat sizi çok mutlu edebilir. Paranızın çoğaldığını göreceksiniz. Partnerinizin hayatındaki güzel gelişmeler sizin elinize para olarak dönecek ve siz de bundan mutluluk duyacaksınız.



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR