Bugün itibarıyla ilişkiler gezegeni Venüs 40 gün boyunca geri gitmeye hazırlanıyor. İlişkilerimize ve para durumumuza bu dönemde dikkat etmeliyiz. İlişkilerimizdeki ( hem iş, hem özel) blokajlar, duvarlar, engeller, bağlılıklar sorgulanacak. İlişkilerimizin isteklerimizle, standartlarımızla, kurallarımızla birleşip, birleşmediğini görmeye başlayacağız. Var olan ilişkilerimizdeki gerçek değerler, insanların hayatımıza kattıkları değerler ortaya çıkabilir. Eğer sıkıntılar yüksek olursa ilişkimizin mükemmel olmadığını farketmek ve anlamak önem kazanır. Yaklaşık 8 yıl önce yaşadığımız travmaların, ilişki sorunlarının çözülmek üzere yeniden karşımıza dikildiğini görebiliriz. Bu süreçte yapmamız gereken, bu temizlikten ve ilişki çözümlemelerinden kaçmamak olmalı. Çevremizdeki özel, iş ve arkadaşlık ilişkilerimizi bu dönem boyunca iyice gözden geçirmeli ve kalitesini sorgulamalıyız. Yine bu süreçte evlenmemeli veya ilişkimizle ilgili önemli kararlar almamalıyız.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; aktif, girişimci, lider, kendini ifade eden bir insansınız. Herkesi yönlendirmeyi ve idare etmesini iyi biliyorsunuz. Ama sizi başka noktalara sürükleyecek arkadaşlık ilişkilerine dikkat etmelisiniz. Karşı cins sizi fazlasıyla çekici buluyor. Bu sene, ilişkilerinize gerekenden daha fazla önem vermelisiniz.




Koç Burcu: Venüs sizin iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda gerilemesine başlıyor. Bu konularda ilişkilerinizde bazı bozulmalar ve sorunlar oluşabilir. 31 Temmuz a kadar iş ilişkilerinize, bağlantılarınıza ve sağlığınıza dikkat etmelisiniz.




Boğa Burcu: Aşk evinizde gerilemesine başlayan Venüs eski, bitmemiş aşk meselelerini hayatınıza taşıyabilir. 31 temmuz a kadar aşk hayatınızda ve varsa çocuğunuzla olan ilişkilerinizde dikkatli adımlar atmalısınız.




İkizler Burcu: Bugün gerilemesine başlayacak olan venüs, aile hayatınızda eskiden kalmış, çözülmemiş duygusal konuları ay sonuna kadar hayatınıza taşıyacak. 31 temmuzdan eylül başına kadar akraba ve kardeşlerinizle olan ilişkinizde bazı zorlanmalar yaşayabilirsiniz.




Yengeç Burcu: Venüsün yakın çevre alanlarınızda gerilemesiyle birlikte 1 hafta boyunca yakın çevrenizde ilişki içinde olduğunuz insanlarla sorunlara açık olabilirsiniz. İletişiminizde bazı sorunlar, etrafınızdaki insanlarla bağlantılarınızda bir takım sıkıntılarla karşılaşabilirsiniz.




Aslan Burcu: Venüsün para evinizde gerilemeye başlamasıyla beraber maddi konularda ay sonuna kadar dikkatli adımlar atmanız yerinde olabilir. Büyük harcamalardan kaçının ve daha öceden konuşulmuş para işlerinizin üzerine eğilin.




Başak Burcu: Venüs’ün gerilemesiyle birlikte 31 temmuza kadar fiziki görüntünüzde değişiklikler yapmamaya çalışın. İlişkilerinizde ve kendinizle olan bağlantılarınızda sıkıntı ve sorunlar oluşabilir. Çözemediğiniz konuları çözmek için kolları sıvayın.




Terazi Burcu: Eski duygusal konular, ilişkiler ay sonuna kadar devrede olabilir. İlişkilerinizde sıkıntı ve sorunlara açık olacaksınız. Ay sonundan, 06 eylül e kadar bu seferde arkadaşlarınız ve sosyal çevrenizdeki ilişkilerinizde aksilikler oluşabilir.




Akrep Burcu: Venüs arkadaşlık alanlarınızda gerilemesine başlayacak. Eski arkadaşlarınızla kontaklarınız artabilir. Yine organizasyona, aktivitelere ve gruplara dayalı işlerinizde ay sonuna kadar bazı sorunlara ve aksiliklere açık olacaksınız.




Yay Burcu: Venüs sizin kariyer ve iş alanlarınızda gerilemesine başlıyor. İş hayatınızda kurduğunuz ilişkilerde sorunlara ve bazı sıkıntılara ay sonuna kadar açık olacaksınız. Toplum içinde yanlış ilişkiler içine girebilirsiniz. Aile hayatınızda da bazı sorunlara açık olacaksınız.




Oğlak Burcu: Bugün itibarıyla, eğitim, seyahat, medya, ticaret, hukuk alanlarınızda venüs gerilemesine başlıyor. Bu alanlarınızdaki ilişkilerinize ve uzakta bulunan akrabalarınızla kontaklarınıza dikkat etmelisiniz. Bazı seyahatlerinizde sıkıntılar oluşabilir.




Kova Burcu: Bugün itibarıyla ortaklaşa para alanlarınızda Venüs gerilemeye başlıyor, ay sonuna kadar önemli bir borcun altına girmemeye çalışın ve bu dönemde kredi almamaya özen gösterin. Yine önemli parasal işlerinizde bir takım aksiliklere ve zorlanmalara açık olacaksınız.




Balık Burcu: Gerilemesine başlayan Venüs ikili ilişkilerde ve evlilik evinizde gerileyecek. 31 temmuza kadar duygu alışverişlerinizde dikkatli olmalısınız. Sevdiğiniz insana yanlış ifadelerle yaklaşabilir, sevginizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Eski ilişkiler gündeme gelebilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR