Bugün oluşan venüs- jüpiter üçgeniyle hayatı keyifle algılayacağız. İlişkilerimizde ve parasal konularda şanslı etkiler altındayız. Keyfimiz artacağı için abartılı davranışlardan, harcamalardan mümkün olduğunca kaçınalım. Önemli işlerimizi bugüne denk getirelim. Paramızı çoğaltmak ve yatırım yapmak için uygun birgün.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; aktif, renkli, rahat, şanslı etkiler altında bir insansınız. Hayatınız çok renkli ve sıradanlığı sevmiyorsunuz. Sevmediğiniz içinde sizi maceralara sürükleyecek ortam ve insanlar peşinde koşmanız çok normal. Hiç umulmadık insanlardan destek alacak, hayatınızda çeşitli sürprizlerle karşılaşacaksınız. Bu sene aşkta ve parasal konularda şanslısınız.




Koç Burcu: Bugün seyahat ve eğitim alanlarınızda kendinizi gösterecek ve bu konularda güzel şanslar ve ilişkiler içinde olacaksınız. Bir seyahatte, tatilde veya eğitim alanlarında aşk karşınıza çıkabilir. Bir yandan da parasal konularda abartılı tavırlara karşı dikkatli olun.




Boğa Burcu: Bugün ailenize dayalı ortak para alanlarınızda güzel gelişmeler altında olacaksınız. Onlara psikolojik yönden yardımcı olmak isteyebilir, evinize yapılacak harcamalarınıza odaklanabilirsiniz. Kendinizi her anlamda geliştirebilirsiniz.




İkizler Burcu: Bugün partneriniz ve eşinizle güçlü ve kuvvetli ilişkiler ve bağlantılar içine girebilirsiniz. Önemli bir ortak proje şansınızı ikiye katlayabilir. Bir yandan da kafanızda büyüttüğünüz bazı konular sizi zaman zaman keyiften mahrum edebilir.




Yengeç Burcu: Bugün bir yandan parasal iş bağlantılarınız güçlenecek, karşınıza gelecek güzel bir iş veya teklif sizi çok mutlu edebilir ve parasal kazançlarınızı arttırabilir. Arkadaşlarınıza verdiğiniz sözleri çok küçümsemeyin.




Aslan Burcu: Bugün genel olarak sıkıntılarınız geride kalmaya başlayacak. Aşk hayatınızda güzel ilişkilerle ilerleyecek, sevdiğinizle adeta romantizmi yeniden yaşayacaksınız. Kalbi boş olanlarsa güzel bir ilişki teklifi alabilirler.




Başak Burcu: Bugün evinizin bolluğu, bereketi sizin huzuru ailenizde ve ev ortamlarınızda bulmanıza neden olabilir. Ailenizle kuracağınız güçlü ilişkiler her anlamda sizi tatmin edecek. Dış ortamlarda bulunacaksınız bazı konuşmalara çok takılmayın.




Terazi Burcu: Bugün sosyal çevrenizden alacağınız destekle yeni iş ve iletişim bağlantılarınız sizi mutlu edecek. Önemli bir organizasyona davetliyseniz, kuracağınız iletişim size yeni iş kapıları aralayabilir.




Akrep Burcu: Bugün parasal konularda şansınız yüksek olacak. Gün içinde önemli bir iş anlaşması size para kazançlarınızda yenilikler, artışlar olarak geri dönebilir. Özel hayatınızda bazı pişmanlıklar ve duygusal tatminsizliklere dikkat edin.




Yay Burcu: Bugün geleceğinize dair ilişkileriniz güzelleşmeye başlayacak. Önemli fırsatlar yakalayacak ve iş alanlarınızda önemli teklifler alacaksınız. Eğitim konularında karşınıza çıkacak fırsatları bu dönem iyi değerlendirmeye çalışın.




Oğlak Burcu: Bugün ortaklaşa para konuşalarında önemli şanslara sahip olabilirsiniz. Hoşlandığınız biri varsa birbirinize tutkularınızdan bahsetmek öne çıkabilir. Zor olsa bile hissiyatınız bugün sizi birçok konuda koruyacak ve doğru yönlendirecek.




Kova Burcu: Önemli bir ortak proje sosyal çevrenizden size ulaşabilir. Bir teklifle karşılaşacaksınız. Kalbiniz boşsa, arkadaşlarınız bu hafta size çöpçatanlık yapabilirler. Aile hayatınızda duygusal çoşkunuz da yüksek olabilir.




Balık Burcu: Bugün iş alanlarınızda kurduğunuz güzel ilişkiler yeni iş projeleri ve adımları olarak size geri dönebilir. Güzel iş teklifleri alacaksınız. Yakın çevrenizle yapacağınız kısa vadeli planlarınızda duygusal olarak çoşkulu bir gün olabilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR