Venedik'te düğün halayı



İçmimar Fulya Cinisli ile büyük bir aşk yaşayan Levent Ceylan, nihayet aşklarında mutlu sona ulaştı.




Venedik'te dillere destan bir düğünle evlenen genç çifti sosyeteden yakın arkadaşları yalnız bırakmadı. Cemiyet hayatından kimi ararsanız o düğündeydi. Sanem Tezman'dan Melisa Mutlu'ya, Pınar - İlhan Sabancı çiftinden Tuncer Özilhan'a kadar birçok ünlü isim, Cinisli çiftinin mutluluğuna ortak oldu.




Venedik'in eşsiz güzelliği eşliğinde masalsı bir düğünle evlenen Fulya Cinisli'nin nedimeleri de kuzeni Melda Kosif'in kızları Melda ve Melina oldu.




Nikâh kıyıldıktan sonra Venedik'in simgesi maskelerle baloya katılan misafirler, unutulmaz bir gece geçirdi.




Fulya Cinisli'nin nikâh şahitliğini anneannesi Nevin Gerçin üstlendi.




İtalya Venedik'te San Clemente Adası'nda yapılan düğünün organizasyonunu Bettin Machler ile Candan Kıramer yaptı.

Düğünde davetliler bol bol selfie çektiler, en özel anları sosyal medyadan paylaştılar. Davetlilerin şıklığı da gözlerden kaçmadı.

Düğünün ertesi günü Venedik'i gezmek isteyen davetliler yollara düştü. Şehrin enfes manzarası, tarihi dokusu ve mimarisine hayran kalan ünlü isimler, arkadaş gruplarıyla gondol sefası yaptı.

Fulya Cinisli gelinliğini özel diktirmişti. Masal prenseslerini andıran Fulya Cinisli ile damat Levent Ceylan, ilk danslarında alkış yağmuruna tutuldu.

Venedik'in büyülü atmosferinde yapılan yaklaşık 1.5 milyon TL'ye mal olduğu konuşulan düğünle evlenen Cinisli çiftine bende mutluluklar diliyorum.

İyi haftalar









İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR