Bayram bitti tatil rehaveti başladı

Uzun bir bayram tatilinden çıktık. Kimi hafta sonu tatiliyle birleştirerek bayram tatilini uzattı ve bugün iş başı yaptı.

Bayram boyunca HT Kulüp sizler için Bodrum, Çeşme ve Göcek gibi gözde tatil merkezlerini karış karış gezdi. Nerede, kim ne yapıyor anında sizlerle paylaştık.

Yaz sıcaklarına denk gelen ramazan ayı dolayısıyla bu sene Bodrum ve Çeşme sezona biraz sönük başladı. Bayram tatiliyle birlikte hareketlenen ve adım atacak yer kalmayan tatil beldeleri bugünden sonra sanırım daha da hareketlenecek.

Bizim gibi çalışmak zorunda olanlar için maalesef tatil bitti. Ancak Ege ve Akdeniz kıyılarını şenlendirecek tatilciler için yaz daha yeni başlıyor. Cumhurbaşkanı seçimlerini bekleyen birçok ünlü isim, seçimlerden sonra İstabul'u terk edecek. Çoğu isim bu aralar zaten Ibıza, Miami, Saint Tropez'de tatilde. Oyunu kullanıp tekrar tatiline devam edecek ünlüler bakalım Türkiye'de hangi tatil beldelerinde objektiflerimize yansıyacaklar.

Yaz tatilinde birçok ünlü isim tekne tatilini tercih ediyor. Özellikle bayramda Bodrum'a demirleyen tatilciler tam bayram yaptı. Rahmi Koç'un Alaçatı'da dondurma sırasına girmesinden, Raif - Esra Dinçkök çiftinin tekne keyfine kadar bayramda birçok ünlü isim tatilin tadını çıkardı.

Bakalım Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden sonra kim nerede tatil yapacak. Hepsini HT Kulüp sayfalarından takip edebilirsiniz.

Tatilin pozitif enerjisiyle dolu haftalar dilerim..



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR