Sürpriz evleniyorlar ama önce haremlik selamlık parti var




Malum yaz ayları düğün aylarıdır. Yazın gelmesiyle birlikte ünlü çiftler birer birer nikâh masasına oturuyor.




Sosyetenin gözde isimlerinden Fulya Cinisli ve Levent Ceylan evlenme kararı almışlar. Düğünleri belki yazın değil ama yaz sonu gözde çift eylül ayında nikâh masasına oturuyor. Düğün İstanbul’da olacak ancak düğün davetinden çok ikilinin bekarlığa veda partileri çok konuşulacağa benziyor.




Genç çift temmuz ayı içerisinde çok konuşulacak iki ayrı bekarlığa veda partisi organize etmiş... Partiler dünyaca ünlü tatil adaları Capri ve İbiza’da gerçekleştirilecek. Peki neden iki ayrı parti veriyorlar? İlginç olanda o detay… Öğrendiğim bilgilere göre Fulya Hanım kız arkadaşlarını Capri Adası'nda ağırlayacak ve kız kıza bekârlığa veda edecekler, damat adayı Levent Bey de erkek arkadaşlarını eğlenceleriyle dünyaca ünlü İbiza Adası'nda toplayacak. Kızlar Capri Adası'nda gönüllerince eğlenirken erkekler hem hanımlardan uzak hem de gönüllerince bekârlığa veda edecekler. Bu iki parti sosyetede çok konuşulacağa benziyor zira şimdiye kadar bu gösterişli üstelik böyle lüks tatil merkezlerinde bekarlığa veda partileri düzenlenmemişti.




Peki bu partilere kimler katılacak? Yine edindiğim bilgilere göre Fulya Cinisli - Levent Ceylan çiftinin çok yakın arkadaşları Mehmet -Melissa Mutlu, Ralf - Sanem Tezman, Sinan - Melda Kosif, Fulya - Umut Özkanca, Hande - Mehmet Gamgam bu partilere davet edilen isimlerden sadece birkaçı... Adını öğrenemediğim sosyetenin birçok ünlü ismi de şimdiden parti hazırlıklarına başlamış bile bir anlamda kızlar ayrı erkekler ayrı yerlerde parti yapacakları için haremlik, selamlık olarak düşünülebilir ama bu sadece espri tabii.. Şimdiden genç çifte mutluluklar diliyorum bakalım bu partiler nasıl olacak? Detaylarını yine sizlerle paylaşacağım.




BODRUM - ÇEŞME SOSYETENİN GÖZDE TATİL YERLERİ




Yaz geldi dedik gözde tatil merkezleri sosyetenin ünlü isimlerinin akınına uğradı. Bodrum bu yıl da en gözde tatil merkezi kimi ararsanız orada, futbolcusu, sanatçısı, işadamı, ünlüsü, ünsüzü, Bodrum’dan tatil manzaralarını HT Magazin sayfalarında sizlerle paylaşıyoruz henüz sürpriz bir tatil aşkına tanık olamadık sadece yeni bekârlarımızdan Reyhan Çiftçi’nin minik kaçamakları hariç... Çeşme’de yavaş yavaş hareketlenmeye başladı. Sosyetenin ünlü simaları Siren Ertan’ın otelinde bir araya geliyor ve tabii ki akşamları Alaçatı’da buluşuluyor.




Mübarek Ramazan ayı, tatil ile birlikte bereketiyle geldi... Herkese hayırlı ramazanlar, mutlu tatiller diliyorum.




İyi haftalar..







İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR