Sosyete yaz sezonunu açtı...




Deniz, kum, güneş, Bodrum ve tatil... Kulağa çok hoş geliyor. Okulların kapanmasıyla birlikte sosyetenin ünlü isimleri, İstanbul'u teker teker terk etmeye başladı. Yaz sezonunun en hızlı yaşandığı tatil beldelerinden olan Bodrum, yeni aşklara, yeni heyecanlara kucak açmaya başladı.




Yoğun bir kış dönemi geçiren, toplantıdan toplantıya koşan işadamı Hacı Sabancı için artık tatil zamanı. Bodrum Palmarina'da stres atan Sabancı, çapkınlık turlarına başladı bile.




Bodrum yaralara da ilaç oluyor. 17 yaşındaki torunu Alp Şen'in vefatıyla derin bir üzüntü yaşayan Ali Şen, Ege'nin incisinde yaralarını sarıyor. Bodrum'daki çiftliğinde taziyeleri kabul eden Şen, Bodrum'da huzur buluyor anlaşılan.




Billionaire Club'ta ise partiler dur durak bilmiyor. Geceleri muhteşem partiler eşliğinde eğlenen tatilciler, gündüzleri beach'lerde denizin ve güneşin tadını çıkarıyor.




Göcek'e gelince... Orada ayrı bir sessizlik hâkim. Bodrum'un hareketliliği bir yana, ıssız koylara demir atan sosyete, doğayla baş başa teknelerinde harika anlar yaşıyorlar.

Bu yaz anlaşılan çok hızlı geçecek, Bodrum'daki beach'ler tıklım tıklım dolu.




Eşi Enis Çiftçi'den boşanan Reyhan Göksun da Bodrum'da bekâr tatilin tadını çıkarıyor. Tabii çapkınlar peşini bırakmıyor. Güzelliğiyle plajda boy gösteren Reyhan Hanım, bu yaz Bodrum'u mesken tutacak.




Bodrum'u ikinci adresi yapanlardan biri de Revna - Yıldırım Demirören çifti. Bodrum'un en güzel koylarından Cennet Koyu'nda harika bir villa alan Demirören Ailesi, anlaşılan artık Bodrumlu olacaklar.




Yaz hepimiz için güzel enerji demek... Isınan havalar ve artan enerjimizle güzel bir yaz bizi bekliyor.




İyi haftalar...





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR