Hayat devam ediyor...




Zor ve sıkıntılı bir mayıs ayını geride bırakmamıza az bir zaman kaldı. Milletçe acılı günler geçirdik... Soma'daki maden faciasının şokunu üzerimizden atmadan Begüm Şen'in 17 yaşındaki oğlu Alp'in vefatıyla hepimiz derinden sarsıldık...




Her ölüm acıdır, erkendir... Ama Alp'imiz daha henüz 17 yaşında bir melekti. Elim bir kazada hayata gözlerini yuman Alp, başta Şen ve Tanık Aileleri'ni olmak üzere herkesi yasa boğdu. Dede Ali Şen, cenazede hıçkırıklara boğulurken, anne Begüm Şen'in evlat acısı yürekleri dağladı. Baba Adnan Şen ise ayakta zor duruyordu.




Tüm bu yaşananlara rağmen hayat devam ediyor... Alp Şen'in vefatının ardından tam bir hafta geçti. Begüm Şen, dün evinde oğluna mevlüd okuttu. Şen'i yakın dostları, Sitare Akdilek, Gülşah Alkoçlar ve Revna Demirören'in de aralarında olduğu isimler bir an olsun yalnız bırakmadı. Zira bu acı, paylaşarak hafifler.




İstanbul'da ise sosyal hayatta kaldığı yerden devam ediyor. İnsanlar tatil planı yapmaya başladılar bile. Çoğu Göcek'te sezonu açtı. Yaşadıkları kötü günleri biraz olsun unutmak için Göcek'in sessiz koylarına demirleyen ünlü isimler, geçtiğimiz hafta içi HT Kulüp sayfalarını süsledi.




Ralf Tezman, Hande - Mehmet Gamgam, Fulya Cinisli, Levent Ceylan ve daha birçok isim, Göcek'te denize girerek yaz sezonuna 'merhaba' dedi.

Kötü günler geride kaldı... Önümüz yaz... Dileriz bundan sonra size renkli ve enerjik yaz fotoğraflarıyla dolu güzel haberler veririz.

Her şeye rağmen hayat devam ediyor acısıyla tatlısıyla...




İyi haftalar...









İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR